Treba mi sto godina da nešto napravim. Onda mi treba još dvjesto da to popravim. 2307. sve će vjerojatno biti u redu, iako ću do 2567. isto tako vjerojatno raditi na patchevima.

Ovo gore bio bi dovršen post da se nisam sjetio Ahmada i Ahmeda i dopisao nešto o njima. Onda mi se nije svidjelo pa sam htio izbrisati. A onda sam odlučio ostavit u malim slovima jer je šteta išta bacit kad se diše u oskudici.

A nije da nemam talenta. Ahmadov video popravio sam uz pomoć pažljivo umetnute drvene čačkalice, iako se sada uopće ne sjećam točno kako, niti što nije radilo. Ahmadov frend Ahmed iz Sirije povremeno je odnosio napravu kod sebe u sobu i vraćao ju isti dan, i to obično s jednim ili dva pornića koje još nije vratio u videoteku. Svaki put Ahmed je na videu proučavao nešto novo, baš svaki put jako zanimljivo i nekonvencionalno. Lateks, konopci, lanci, klistir, cijevi, maske, bičevi, RAZNE tekućine i tako to. Ahmed je specijalizirao ginekologiju. Ahmed se ne zajebava, Ahmed se sustavno informira, on se priprema, on studira, Ahmed je ozbiljan, uvijek pripravan. Tako je to meni Ahmed objasnio.

- 01:03 - Komentari (10) - #

<< Arhiva >>