So I say people all over the world they're good,
People all over the world ain't bad,
if everybody be snobs like I've been,
They won't get what they wish they had
affection


Bio je Jonathan u Močvari ne baš tako davno, nekako neraspoložen, on i onaj debeli njegov bubnjar, i mislim da mu se nismo baš svidjeli mi, publika. Debeli je sjedio na skroz lijevoj strani stejdža, tako da Jonathan ima prostora za euforično rasplesavanje, valjda je mislio i da će se ljudi penjat gore s njim pjevat i skakat od sreće i ljubavi i afekšna. No Jonathan nije shvatio da nas je hipnotizirao, pogotovo s onim stvarima na talijanskom i španjolskom, a trebalo je valjda i da priviknemo pogled na dječarca koji je vidno ostario, pustio smiješnu bradicu, onako suh i smiješan i naivan i sav dobar i pozitivan...

Jonathan, you're scaring us, you think this is the part of the song where everybody has to like do the group hug and stuff. We don't even like our neighbour ???

Jebiga Jonathan, rastužio si nas kad se na bis nisi vratio, zabrinuo si nas kad smo te skužili kako bježiš ustrašen kroz stražnja vrata, ti koji jedini možeš izrecitirat nešto tipa "Hello, this is Cupid speaking and I can make you fall in love but I can't stop you from running away" a da zvuči tako, tako sjajno, ti koji si urlao sam s gitarom s vrha njujorških nebodera na prolaznike i automobile dolje na ulici.

Ni "Affection" nema na Radio.Blogu, ima samo par nekih drugih stvari pa evo jedna po random izboru.
Predajte se Jonathanu (Richmanu).



Nema ni na YouTube, ali ima ovo:
Predajte se Jonathanu, opet.


- 11:11 - Komentari (12) - #

<< Arhiva >>