Top lista pozitivaca i negativaca (sa www.prijatelji-zivotinja.hr):
TOP TEN POZITIVACA
1. Boris Novković (u programu Vikendvizija TV PINK odbio sudjelovati u igri 'Pogodi što je u kutiji' nakon što mu je nagovješteno da se u kutijama nalaze životinje, izjavivši pri tom da on voli životinje i da ne vjeruje da im je ondje ugodno)
...
i onda još ovo:
TOP TEN NEGATIVACA
1. Tomislav Gotovac (na otvorenju izložbe 'Hrvatska moderna umjetnost u privatnim zbirkama 1880.-1945.' u Klovićevim dvorima izjavio da je klanje kokoši zaštitni znak avangarde, a Prijatelji životinja najogavniji su fašisti koji imitiraju Zapad)
...


I ja bih na crnu listu! Molim Vas da me stavite na crnu listu! I stavite moju baku koja radi sočnu kokošju đigericu, i stavite mog frenda koji svog nesretnog psa hrani mesnom (nečuveno!) hranom, i stavite s nama svima ostale učene mesoždere.
I stavite nas, molim lijepo, sve u zapaljeni kombi da zapičimo po brdskoj cesti i obećavamo da ni srnu ni mačku ni mrava nećemo zgaziti, a ako koju živinu ipak zadesi sudba kleta da će imati pokop kršćanski ko svaki pobožan kralježnjak, insekat ili kolutićavac.
Povratit ću sve žrtve okrutnosti mesarske koje sam proždro u prethodnih 28 ljeta, skupit ću to u jedan preogromni joint i "pofumati to, tu veliku složenu stvar" ko što Franci reče.
Ponizan bit ću uvijek i svagda, samo preklinjem Vas, nemojte me tjerati da se poklonim Borisu Novkoviću - to udarac zadat će mi smrtni.

Mislim, wtf...go fuck yourselves!
- 18:28 - Komentari (25) - #
- 10:50 - Komentari (11) - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>