, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

26.02.2010., petak

Poklade

Iako je od poklada prošlo skoro 2 tjedna, mora se napisati par riječi o tom događaju.

Ja ću se ovdje više osvrnuti na nas, Alkose a manje na same manifestaciju koja se četvrtu godinu za redom organizira u Čačincima.

Dakle, Općina čačinci i KUD Čačinci organiziraju pokladnu povorku na koju mi uvijek rado dođemo (a i daju nam uvijek cool nagrade). Pa je tako bilo i ove godine.

Dugo smo razmišljali što bi mogli biti, u što se maskirati pa su tako padali prijedlozi da budemo "Gay pride" što nije prošlo jer se jebeno obuć u "pedera" po onoj zimi. Zatim, predlagano je bilo da napravimo sahranu sa pravim mrtvačkim kolima i lijesom ali nije prošlo jer je malo morbidno. Onda je netko preedložio da budemo cvijetovi a Mrus da bude buNbar. Ni to nije prošlo.

I na kraju, jedan prijedlog iz zajebancije je na kraju prihvačen i odlučili smo nastupiti kao "Čačinački zavod za nezaposlene" što je jedan ironično-satirički osvrt na situaciju u kojoj se većina nas nalazi (skoro pa nitko ne radi) a i na situaciju u državi.

Obukli smo radna odjela i na leđa ispisali statuse poput "Radi a ne prima plaću" ili "Radio bi za žižljivi grah", "Kruha i igara" pa onda "Ganja mirovinu" , "tabletić-liječeni Pi-Ti-eS-Piovac)" i slično.

Image Hosted by ImageShack.us

Uzeli smo zelenka i platon od Steve Tonkovića (hvala Stevi i hvala malom Hasu što nam je očistio onu snježinu da možemo platon izgurat) i na platon stavili radni stol, kompjuter, zastavicu s grbom općine i ventilator te je naš ured iliti zavod bio spreman.

Image Hosted by ImageShack.us

Bili smo atrakcija, svi su nam se smijali, osvojili smo 2 gajbe piva i 2 butelje Iločkog Traminca te se zadovoljni uputili u birtiju nakon što smo se poslikali.A i samo slikanje je bio vrhunac jer smo u naš improvizirani ured doveli gospođu Veru Terek koja uistinu radi na zavodu za zapošljavanje.






Živi bili, kola vukli i curice pišom tukli!!!!



P.S. Uskoro o godišnjoj skupštini i kad Veljo pošalje statistiku o košarkašicama.
- 11:50 - Mudro mišljenje puka (1) - Štampaj i urami - #

02.02.2010., utorak

Bog Vas blagoslovio

Ukratko bi želio upoznati javnost sa rezultatom naše Božićno-Novogodišnje humanitarne akcije pod radnim nazivom "Budimo ljudi".

Akcije je bila planirana kao pomoč našem legendarnom Kikiju kojem je potrebna hrana i topla zimska roba.

Zadovoljstvo mi je objaviti da je odaziv bio i više nego zadovoljavajući i da se skupilo dosta hrane i jako puno robe.

Image Hosted by ImageShack.us

Skupili smo i nešto novca od donacija i od prodaje knjiga koje nam je donirao naš prijatelj Ivan Jukić (knjiga ima još-cijena 30 kn- radi se o zbirci pjesama koje je Ivan Jukić napisao).

Za te novce, kupili smo Kikiju donjeg rublja i toplih čarapa i kupit ćemo mu još nešto od hrane (krumpira,luka,jaja...)

VELIKO HVALA SVIMA KOJI SU NAM SE PRIDRUŽILI I ODAZVALI OVOJ AKCIJI. BUDITE I DALJE TAKO DOBRI I BOG VAS BLAGOSLOVIO.
- 13:43 - Mudro mišljenje puka (2) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< veljača, 2010 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
             


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova