, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd A sada sport....... i glazba - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

06.11.2009., petak

A sada sport....... i glazba

Ajmo mi o sportu i sportskim temama.

Izbacilo me sve ono iz takta pa mi se nije dalo ništa ni pisati.

Protekli vikend je opet bio bezuspješan za oba naša kluba. Porazi su upisani, još uvijek nema panike ali nastavi li se ovako..... bit će teško.

Nogometaši Mladosti igrali su doma protiv Kalinovca. Kalinovac je poznat da je jak. Jači od nas. Pogotovo sad kad smo mi slabiji u odnosu na prošlu godinu. Nije samota izgubiti ali nismo se nadali da ćemo poraz upisati već nakon 15 odigranih minuta.

Nekoliko nas je zakasnilo na početak utakmice (pravili smo bambus u buksi) pa dok smo došli do rupe već je bilo 0:2. Do kraja prvog poluvremena smo gutnili još 2 komada a to je ostao i konačni rezultat. Daklem, Mladost-Kalinovac 0:4.


Slaba igra i loše vrijeme nisu mogli spriječiti da se mi iza gelendera opet dobro ne zabavimo i ne izzajebavamo sami sebe i sve oko nas. A imali smo i šta popit pa nam sve bilo nekako lakše.





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Košarkaši su isti taj dan igrali u Valpovu kod još jednog od favorita za osvajanje prvog mjesta. Domaćin je bolje otvorio utakmicu i poveo sa 18 koševa razlike, no naši su se uspjeli vratiti u utakmicu i na kraju su poraženi sa 93:87.
Namučili smo i trečeg favorita ali još uvijek "nemamo kila" da nekog tako jakog iznenadimo. Klasični problemi su nam nedostatak snage i neuigranost ali za ostanak u ligi ćemo vjerovatno imat dovoljno snage.Kvalitete imamo,ali da je samo malo više uigranosti.....

Nema veze. Ionako nam je cilj zadržat se u ligi tako da se nagodinu u novoj dvorani u Čačincima zaigra A2 liga a za par godina i ekipa koju će činiti naše mlade snage (Jukići, Milosavljević,Lazar, Jerbić,Erceg....)


Ovog vikenda, točnije u nedjelju 08.11. nogometaši idu u Pitomaču a košarkaši igraju u Slatini protiv Strmca.

Pitomača je jedan od rijetkih klubova u ligi koji ima manje bodova od nas i svakako bi valjalo takav klub pobijediti i pobjeći mu još malo na tablici. Mi imamo 12 a oni 9 bodova.

Strmac je klub koji još nema pobjedu ove sezone (mi imamo jednu a Strmac,Virovitica i Klasije nijednu) i svakako je velika šansa da upišemo i drugu pobjedu.

Igra se u Slatini, ide se busom pa pozivam zainteresirane da dođu. Bus polazi ispred škole u 15 sati i 15 minuta.
- 12:33 - Mudro mišljenje puka (4) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< studeni, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova