, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Poraz u lokalnom derbiju - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

07.09.2009., ponedjeljak

Poraz u lokalnom derbiju

Nogometaši Mladosti su nam jučer nažalost priuštili bolan poraz. Poraz u lokalnom derbiju i največoj utakmici za nas u ovoj ligi.

Igrali smo protiv rivala iz Orahovice i rezultat je bio 0:2 baš kao i prošle jeseni u Čačincima. Stoga se nadamo da ćemo na proljeće mi njih tamo dobiti 3:0 baš kao i proteklog proljeća wink pa da sve bude kao prošle sezone.

Alkosi su se okupili u buksi gdje se tamanilo pivo i kuhao grah. Majstor od kotlića je bio Mrus. Nakon što su se dobro najeli i napili, uzelo se još cuge i krenilo u rupu, na igralište.

Tamo se došlo s malim prasetom (kojem će Cigo jebat majku) koje je bilo obučeno u majicu i šal Orahovačkih Duhova koje smo zaplijenili još zimus na košarci (i nismo zapalili mada je dosad bilo već 1000 prijedloga za to.






Zauzelo se mjesto uz ogradu "istočne tribine" i navijalo.

Samo navijanje i nije bilo baš nešto posebno. Previše pijanih,a i utakmica poprilično dosadna. Znamo mi i možemo i bolje navijati i nebi trebali rasipat pažnju na stvari nebitne za navijanje, ali o tome neću sada nego na sastanku.

Gosti su bili spretniji i sretniji. Prvo su nam dali neki čudan gol. Lopta je putovala cijelu vječnost i pdala prema golu, udarila je u prečku-pala dolje-odbila se-igra se nastavila i onda je sudac pokazao na centar! Nemam pojma jel bio gol ili ne, nisam vidio jer sam bio daleko ali je svakako bilo veliko iznenađenje za sve pa čak i za goste.






Mišljenja smo da nam sudac nije svirao očiti penal kada su Tocu sapleli s leđa u gostujućem kaznenom prostoru.

Kazna je stigla u obliku još jednog pogotka gdje je lopta opet putovala tako dugo da sam stigao otpit pivo, zapalit cigaru i pogledat kako lopta odsjeda u našem golu. Golmanov gol. To nam je stara boljka koja nam se prečesto ponavlja.

Zapaljene su dvije baklje u dva navrata ali nismo uspjeli probuditi naše nogometaše ali smo ih na kraju ipak nagradili pljeskom i skandiranjem.

Bit će bolje, prvenstvo je dugačko i tek je počelo. Istina da ovaj poraz boli više nego neki drugi,ali možemo ga zaboraviti samo ako dalje budemo igrali dobro, borbeno i skupljali bodove.

Vidimo se na slijedećoj utakmici i nadamo se pobjedi.

Živili mi i naših žena muževi!


P.S. U srijedu Hrvatska igra u Lonodnu protiv Engleske. Na utakmicu putuju Kec i Zoki a ostali Alkosi će gledati utakmicu u buksi. Kecu i Zokiju želimo sretan put a mi ćemo se počastiti pečenim prasetom i ladnim pivom. Alkosi, dođite i ponesite koju kunu za cugu.
- 12:19 - Mudro mišljenje puka (21) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< rujan, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova