, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd NK Mladost Čačinci - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

01.09.2009., utorak

NK Mladost Čačinci

Počelo je prvenstvo u 4.HNL sjever a time i nastupi naše Mladosti. Mladost je počela sezonu sa novim trenerom i nekoliko novih igrača koji su dovedeni nakon što su nas napustili Nemeth, Ramić, Bušljeta i Jelen.

Prošli vikend, dok sam ja kvasio kesu na moru, naši su nogometaši otvorili prvenstvo u Molvama kod imenjaka Mladosti. I odigrali dobru utakmicu ali ne dovoljno dobru.Poraženi su rezultatom 2:1.

Mladost Molve-Mladost Čačinci 2:1

Izvještaji koji su stizali iz Molvi su bili pozitivni i govorili o dobroj igri Čačinčana koji su u samoj završnici propustili nekoliko prigoda za pozitivan rezultat.

Ipak, Molve su bili favoriti i kad se samo sjetim kako su nam proljetos utrpali 6 komada u Čačincima.....


A ove nedjelje, dan nakon našeg ČUFa (post uskoro) ugostili su još jednog imenjaka, Mladost iz Ždralova. I pobijedili ih 2:0 golovima Luke Liovića (povratnika u Mladost) i Velimira Treska.

Mladost Čačinci-Mladost Ždralovi 2:0

Svladan umorom,to sam popodne zaspao i nisam otišao na utakmicu 8kad sam se probudio-žena me više nije htjela pustiti wink ).

Dečki mi kažu da smo bili dobri i da smo mogli i uvjerljivije slaviti. No dobro je i ovako.

Imamo 3 boda iz dvije utakmice i već u srijedu nas čeka gostovanje kod Sloge iz Koprivničkog Ivanca koja je u nedjelju pobijedila u Pitomači uvjerljivo 3:0. A u prvom su kolu izgubili 3:1 doma od Kalinovca.

U ova prva dva kola ima nekoliko iznenađenja i sve se čini da će prvenstvo biti zanimljivo.

A nakon srijede, u nedjelju nam dolazi ljuti rival Orahovački Papuk.

Stvari stoje ovako - u srijedu sazivam sastanak Upravnog Odbora i svih ostalih članova Kluba Navijača. Sastanak je u rupi u 18 sati. Usput ćemo razmontirat binu od ČUFa i ujedno dogovarat kako ćemo provest nedjelju. Šta ćemo kuhat ili peć njami, šta ćemo i koliko popit party , kad ćemo se nać i ostalo. A usput ćemo zbrojit i oduzet sve vezano za ČUF da znamo na čemu smo.

Svi u srijedu u rupu!

Ja nažalost ovaj vikend opet nisam u Čačincima ali ću osigurati potrebna sredstva i materijale za nedjelju a na Alkosima je da se odazovu i ponesu koju kunu da nemoramo baš sve platit iz naše blagajne. Ovim putem apelujem na sve da budu dobri, da se suzdrže od vrijeđanja i incidenata jer smo i mi i Duhovi na lošem glasu kod policije. Idemo im svima još jednom pokazati da smo dobri i idemo skupa još jednom pobijediti gote iz Orahovice.

Ja putujem na vikend u Selce na pripreme košarkaša kao član Uprave (jednostavno nisam mogao propustiti takvu prigodu a i žena me pustila wink pa bi bio grijeh ne otići).


- 11:50 - Mudro mišljenje puka (13) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< rujan, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova