, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd ČUF iliti Čačinci Urban Fest - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

29.08.2009., subota

ČUF iliti Čačinci Urban Fest

Poštovani, pošto sam se tek jučer vratio s mora, tek danas ide najava za spektakl večeras u Čačincima.

Naime, riječ je o Čačinci Urban Festu iliti jednostavnije ČUF.

ČUF je zamišljen kao gitarijada za promociju mladih bendova sa područja Čačinaca i nešto šire okolice (Orahovica, Slatina...)

Zahtjevne organizacije nakon dugo razmišljanja prihvatio se Klub Navijača Čačinački Alkosi i nadamo se da će sve proći u najboljem redu i da će ČUF postati tradicija i svke godine sve bolji i bolji.

A da bi tako bilo moramo se potruditi i mi i bendovi koji nastupaju ali i vi, naša publika.

Znam da je kasno za poziv pa ako netko slučajno dosada nije čuo (već je bio post o ČUFu) eto mu prigode da nabrzinu organizira svoj dolazak.

Klub Navijača će na šanku nuditi hladno pivo i sokove po prihvatljivim cijenama a vi ćete piti i zabavljati se uz svirku ovih 5 bendova:

Kritična masa (Čačinci)
Drunk Puritgans (Slatina)
Novi Svijet(Orahovica)
Inkognito (Slatina)
Property Act (Slatina)


Sve to počinje u 20 sati u sportsko-rekreacijskom centru "Mladost" u Čačincima iliti popularnoj Rupi. za one koji neznaju gdje je to-to vam je nogometno igralište.

Image Hosted by ImageShack.us

Dečki iz Alkosa su ovaj tjedan odradili veliki posao i prava bi šteta bila da nam sve propadne zbog vremena jer je ČUF zamišljen kao manifestacija na otvorenom (samo je "stejdž" natkriven da nam nedaj Bože nebi oprema pokisla).

Moram spomenuti i da su trebali nastupiti The Woof iz Slatine ali su nam nažalost otkazali zbog ozljede pjevača. Umjesto njih su u zadnji tren uskočili Drunk Puritgans također iz Slatine a pošto su Plakati već bili tiskani tako na njima nema "drunkera" a ima "vufovaca".

Sada je sve na majci prirodi i na vama.

Ponavljam, želja nam je da ČUF postane tradicija i da se za njega pročuje a i u tome nam možete pomoći Vi!

Naš Darko Samardžić snima i dokumentarac u ČUFu pa ćemo i njega pokušati negdje progurati ako bude ikako moguće.

Živili!
- 14:26 - Mudro mišljenje puka (5) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< kolovoz, 2009 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova