, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Sport i glazba - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

07.08.2009., petak

Sport i glazba

Poštovani puče Općina Čačinci, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, Lijepe naše, građani svijeta i okolice, ja se udostojio napisati par riječi o novostima vezanima uz čačinački sport.

Kako ste mi vi? Ja sam onak, kilavo. No nećemo o meni nego o nogometu i košarci. O promjenama koje su se desile i o promjenama koje se nisu desile.

Napisat ću i par riječi o skorašnjim akcijama Čačinačkih Alkosa (za ČUF sam pisao u prošlom postu,a na njega ćemo se vratiti i opširnije pisati kada dođe vrijeme za njega).

Krenimo redom

Košarkaški klub "Mladost" Čačinci

Prije 2 mjeseca, KK "Mladost" je održavao godišnju skupštinu na koju smo bili pozvani kao gosti i koju smo pohodili. Na skupštini je iznesen plan za narednu sezonu a najvažnije je to da se napokon pristalo ići u rang više tj.u A2 ligu. Za neupućene-postoji A1 liga (to je ona najbolja gdje igraju Šibenik,Split,SL.Brod i kompanija a na kraju im se pridružuju Cibona,Zadar,Zagreb), zatim podjeljeno po regijama idu A2 lige. I mi smo sada (opet) u jednoj od tih liga.

Pošto još uvijek nemamo uvjete za igrat tu ligu, svoje ćemo utakmice igrati u Slatini jerbo se naša dvorana gradi i trebala bi biti gotova tamo u travnju iduće godine.

Ekipa se pojačala i još se traži jedno pojačanje na centarskoj poziciji.

Proširen je Upravni Odbor u kojeg je ušla i moja malenkost kao predstavnik Čačinačkih Alkosa!

Kad smo već kod košarke moram napisati i kako su naše cure otišle u košarkaški kamp na otok Krk a idući tjedan putuju u Split na završnicu Sportskih igara mladih. Pa ako je netko u blizini neka od 10. do 12.08. ode do Splita i pruži im podršku.

Nogometni klub "Mladost" Čačinci

Nakon napete završnice sezone gdje smo spašavali živu glavu,puna 2 mjeseca nismo znali da li smo ostali u 4. ligi ili smo iz nje ispali. Završili smo 4. odozada i svakakve su kombinacije bile u igri. Čas smo ispali,čas smo ostali, pa ispada 3 pa ispada 5 pa ispada 4...... Bezbroj promjena iz dana u dan.

A igrači počeli napuštati brod.Uprava nije znala gdje smo,para nema i tko god je dobio kakvu ponudu odmah je utekao. A neki su kao imali ogromnu ljubav prema klubu. Napustili su nas Stipe Bušljeta, Srećko Jelen, Toni Ramić (mislim da su sva trojica otišli u Slatinu) i Marko Nemeth koji je otišao u Papuk. Sretno im.

Nekoliko novih imena je stiglo no o njima neznam ništa pa neću ni pisati do početka sezone, a stigao nam je i novi trener iz Orahovice-Miloloža. Naime, Zavada nas je također napustio i otišao u Papuk.

Uprava se nije promijenila nego se također malo proširila. Bili smo gosti i na skupštini NK gdje nam je ponuđeno mjesto u upravi kojeg smo mi odbili uz obrazloženje da neželimo u ovom trenutku sudjelovat u radu te uprave, no nakon nagovora od čelnih ljudi Općine (načelnik i predsjednik vijeća) odlučili smo prihvatiti ponuđenu stolicu i na nju postaviti Željka Nemeša s opcijom da se iz iste povučemo ako nam se rad nebude sviđao i ako bude većih neslaganja sa čelnim ljudima kluba.

NK je odlučio podići cijenu ulaznica na 20 kn pvi koji budete išli na utakmice nemojte se iznenaditi a u ponudi će biti i godišnje karte po cijeni od 200 kn (za 16 domačih utakmica).

Ovaj vikend je na rasporedu memorijalni turnir Marijan Biondić-Švabo kojeg u subotu 08.08. u 16 sati otvaraju naša Mladost i Orahovački Papuk pa pozivam sve Alkose i ljubitelje nogometa da dođu u Rupu!
- 11:48 - Mudro mišljenje puka (3) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< kolovoz, 2009 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova