, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi (uvod) - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

02.12.2004., četvrtak

Čačinački Alkosi (uvod)

Čačinački Alkosi je navijačka skupina odana nogometnom i košarkaškom klubu Mladost iz Čačinaca.Nitko nezna točnu godinu osnutka ove skupine,ali uzima se 1998 kada se počelo organizirano pratiti utakmice reprezentacije na svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Utakmice su praćene na TV-u koji je bio smješten na sred travnjaka iza kuće jednog od članova.Uglavnom,mi smo tu i postojimo. Kao što rekoh,navijamo za KK Mladost i NK Mladost iz Čačinaca na čijim su utakmicama oduvijek vruće i napete atmosfere zahvaljujući mladim ljudima uz pomoć 'male' količine alkohola.Jezgru Čačinačkih alkosa čini desetak ljudi koji su uvijek na utakmicama a to bi bili Toca,Bob,Kec,Ile,Braco,Glišo,Čoko,Mrus,Kruno,Joža,Hari,Majstor,Runje...
Tu bi se moglo ubrojiti još ljudi,no kao što sam rekao to je jezgra.Još uvijek nemamo svoj vlastiti grb pa se zasad još uvijek 'skrivamo' iza zastave.
Nadamo se da ćemo uskoro smisliti vlastiti grb tj. amblem po ćemu ćemo biti prepoznatljivi.
Dolazimo iz malenog ali ludog mjesta u Slavoniji –ČAČINCI a moto nam je :'Malo nas je al smo govna!' Čačinci su mjesto na pola puta između Našica i Slatine.Pored nas se nalazi Orahovica iliti naš najveći rival i mrski neprijatelj.Na utakmicama između nas i njih uvijek bude kao na utakmicama Dinamo-Hajduk samo u 'manjem pakovanju'.
To bi otprilike bile glavne neke informacije o nama za uvod,a dalje ćete nas moći upoznati po slikama i novostima kojih će naravno biti mnogo uz naravno naše munjene komentare.


- 19:02 - Mudro mišljenje puka (0) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< prosinac, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova