Cipele proljeće 2018 - Stranica za upoznavanje

utorak , 18.12.2018.

TOP 15: Cipele i sandale na petu za proljeće/ljeto 2018.










Click here: Cipele proljeće 2018






Smjela ideja dolazi i od sportskog brenda Puma, koji je u suradnji s Rihannom napravio kombinaciju japanki, gležnjača i sandala na visoku potpeticu. Na emisijama su dizajneri bili prikazani u tom ilidrugačije poznati trendovi. Ono što je zajedničko ovim dvoma brendovima jest trokutasta peta i zgužvani dizajn čizmi koje će naredne sezone biti pravi hit.



cipele proljeće 2018

Nadolazeću godinu obilježit će narančasta boja, perje i nagrišpane čizme. Modni trendovi proljeće-ljeto 2018: top 10, fotografija Trend 10 - crno-bijela boja Proljetno-ljetna sezona povezana je s namazasićeni ili, obrnuto, s nijansiranim bojama i šarenim ispisima.



cipele proljeće 2018

TOP 15: Cipele i sandale na petu za proljeće/ljeto 2018. - Prada je kao i uvijek pokazala svu raskoš u obliku cipela dostojnih princeze, dok su se Michael Kors i Yves Saint Laurent držali smirenijih boja i dizajna. Od loafer modela koji su se već prošle godine nametnuli omiljeni favorit u kolekciji svih trendseterice i udobnih kitten ili block potpetica kojima ćemo unutar svakodnevnih kombinacija rado zamijeniti visoku, tanku petu do elegantnih salonki čiju je jednostavnu siluetu nova sezona obojala jarkim i pastelnim bojama.



cipele proljeće 2018

Mango Već početkom jeseni u garderobu smo ubacili omiljene parove čizmama, uzbuđeni zbog novih kombinacija i novog izgleda koji su unijele u našu jesensku i zimsku garderobu. Sada, nakon nekoliko mjeseci nošenja omiljenog para gležnjača i s pojavom prvih proljetnih kolekcija s nestrpljivo iščekujemo vrijeme natikača, balerinki i drugih proljetnih i ljetnih cipela. Uz omiljeni par gležnjača od kojih se nećemo odvajati do toplih ljetnih dana, trendovi za novu proljetnu sezonu istaknuli su pet neodoljivih modela od kojih će nećemo odvajati do prvih jesenskih dana. IT CIPELE ZA PROLJETNU SEZONU Lis 29, 2017 at 10:06 PDT Kad govorimo o cipelama, proljetna sezona ne donosi velika iznenađenja, već nas vraća omiljenim klasicima. Od loafer modela koji su se već prošle godine nametnuli omiljeni favorit u kolekciji svih trendseterice i udobnih kitten ili block potpetica kojima ćemo unutar svakodnevnih kombinacija rado zamijeniti visoku, tanku petu do elegantnih salonki čiju je jednostavnu siluetu nova sezona obojala jarkim i pastelnim bojama. Iako će većina modela donijeti poznati spoj udobnosti i elegancije, unutar novih kolekcija istaknuo se i neočekivan trend ružnih tenisica. Nakon platnenih i kožnih modela koji su nas osvajali svojim jednostavnim dizajnom, nova sezona donosi tenisice koje krasi neobičan izgled. Iako će ih većina opisati kao neugledne, trend ružnih tenisica već je osvojio uličnu modnu pistu. Kako izgledaju it cipele za novu sezonu? U nastavku donosimo najbolje modele iz prvih proljetnih kolekcija koje već možete pronaći na policama omiljenih dućana.



Otkrivamo šta je u trendu u 2018. godini
Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kakvi nas sve trendovi u obući očekuju u 2018. Osim raznovrsnih modela odjeće, dizajneri su na njemu predstavili i nove trendove u obući. Cipele sa špicastim vrhom opet postaju popularne, na veselje jednih i žalost drugih. Mango Već početkom jeseni u garderobu smo ubacili omiljene parove čizmama, uzbuđeni zbog novih kombinacija i novog izgleda koji su unijele u našu jesensku i zimsku garderobu. Cijene sandala i više su nego pristupačne - kreću se od 170 do 300 kuna. Brzomijenjajući trendovi na modnoj sceni svake nam godine priušte nove poslastice, a pogotovo kada je riječ o najpoznatijem ženskom fetišu - cipelama. Točkice su veliki trend za proljeće. Dakle, dopušteno je gotovo sve! I dalje su IN metalik tonovi, a ponovno se nosi i lakirana obuća. IT CIPELE ZA PROLJETNU SEZONU Lis 29, 2017 at 10:06 PDT Kad govorimo o cipelama, proljetna sezona ne donosi velika iznenađenja, već nas vraća omiljenim klasicima. Kada govorimo o bojama haljina tu dominiraju jednobojne haljine u crnoj, crvenoj ilo rozoj boji.

[Ako dobijete ovu poruku na WhatsApp, ni slučajno je ne otvarajte|Zgodne Seksi Kurve|Zenidba i udaja]






Oznake: top, 15, cipele, i, sandale, naš, petu, za, proljeće/ljeto, 2018.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.