dalibor brun - fan club

petak, 01.09.2006.

Dogma (laži o aseksualnosti Štrumfova)

Usred trga u selu Štrumfova, na oglasnoj ploči, stajala je sljedeća obavijest:

"Sutra, u 16 sati, ukazat ću vam se u svoj svojoj ljepoti, sjaju i mudrosti:
Potpis: Bog.
P.S. Kraj svijeta, jebiga..."


Štrumfovi, koji su ionako plašljiva stvorenja, bili su užasnuti. No, s druge strane, oni će biti prva bića u povijesti svijeta koja će svojim očima vidjeti Oca Stvoritelja. Dobro, drugi ako uzmemo u obzir Mojsija, ali to se ne računa jer gorući grm je kurac. Trik dostojan trećerazrednog dječjeg mađioničara pedofila koji prodaje onaj stari trik sa prstima djeci po vrtićima. Možda se Mojsije napio sa cigaretom u ustima i nehotice zapalio nekakav osušeni grm i umjesto bijelih glodavaca vidio Boga, što je vrlo čudna halucinacija za kroničnog alkoholičara, no ne i nemoguća.

Papa Štrumf, lokalni moćnik poznat po svojim komunističkim stavovima, iskoristio je paniku među pučanstvom da nahrani svoj ego javnim govorom. Popeo se na stolac i govorio tako moćno i prodorno da bi Ciceron sjeo i radio bilješke. Govor je bio blesav i nemam ga namjere prepričavati.

Kad je pala noć, Štrumfovi su-svaki u svojoj kući, molili i strepili za svoj život. Jedno je Štrumfeta u kadi punoj mjehurića i tople vode masturbirala svijećom sa prve pričesti. Ona je preobraćeni ateist.

Vrijeme se sužavalo i bilo je tek nekoliko minuta do 16 sati. Svi su stajali na trgu u svojoj najboljoj odjeći i molili. U sebi. Da ih Bog poštedi.

Bilo je točno 16 sati kad je počela padati kiša. Boga nigdje na vidiku. Kiša je bivala sve deblja i uskoro je to bila prava pravcata kataklizma. Potop. Štrumfovi su se davili, a njihova mali plavi leševi su plivali na vodi.

Nitko nije preživio osim Štrumfete. Ona je sinoć nakon nekoliko žešćih orgazama zaspala u kadi i probudila se na otvorenom moru. U snu je dobila genijalnu ideju. Mali džepni križevi s prikucanim Isusom. Naravno, služili bi za masturbaciju. Imali bi senzore i kad bi žena svršila, Isus bi počeo svijetliti i bljeskati u različitim bojama poput lampica za bor. Proizvod bi se zvao "Cum with Jesus". Naravno, za nekoliko mjeseci bila bi milijarder, ali što joj to vrijedi kad je potop uništio cijeli život na planeti i pretvorio ga u jedan veliki grob.

The End

- 14:40 - Komentari (11) - Isprintaj - #

. . http://www.techsys.co.za