generated by sloganizer.net ...anyway...

...anyway...

03.08.2007., petak

do you create pictures in your mind?



stvaraš li ih? slike? u svojoj glavi, umu, mozgu, misli...


imaš li predodžbe?

imaš li one stvarne, realne, zamislive i sasvim iskrene predrasude o svemu i svakome pojedinačno?

nije li to mnogo predrasuda?

koliko toga dnevno upiješ i ladicu pod nazivom ''novi pojmovi''?
a onda razvrstaš u ostale ladice, ladice sa nazivima.. za ono što ti je zanimljivo, za ono šte će se ubrzo brisati, za ono što se ima istražiti, za ono što moraš nabaviti, na ono što moraš napraviti... za ono što si jednom htio i sada opet želiš, za ono što opet osjećaš i za ono što je jednostavno nestalo?

gdje su etiketice? naravno da imaš one prezne naljepnice i svaku ispuniš na drugoj ili trećoj obradi podataka, onog pojma što si ga netom prikupio, sada ćeš mu priljepit etiketicu, a an nju napisati njegovu klasifikaciju.. naći češ mu klasu, tamo ga smjestit i ostalo je povijest (iliti generalizacija)


tako nam je prijeko potrebna da nismo ni svjesni da je uzalud koristimo većinom vremena... umjesto da se pozavezujemo za lance i potrpamo u kaveze i pozatvaramo pod ključ i staklena zvona, pustimo to na livadu i gledajmo kako puca od potencijala i dopustimo si da budemo iznenađeni.

fali nam iznenađenja u životu.
don't you think?

....sad isključujem glavni pogon opterećen svjetovnim pitanjima... neka se procesuiraju u podsvjesti.. da.





(stavih gastronomiju za kategoriju jer je sve ostalo zapravo prava kategorija za ovaj text) (osim možda računala... i to ću kvaknut. kao i osobno. jer ovo je sve samo ne osobno. zar ne? nemojte to shvatit ozbiljno, baljezgam prazno. zar ne? ko da bi ovo što promijenilo. sve ide odakle je i došlo. u pm. zar ne? samo uhvatite najbolje sjedalo i uživajte.)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>