neverinov blogneverinov blog

WORLD CLEANUP DAY 2014 (subota, 9 h)







URBI ET BLOGI



Čujte i počujte!

Ako slučajno nemate namjere dolaziti na mali milion događaja diljem Liburnije (od Homo si teć u Rijeci do Gast Expoa u Opatij) od kojih je, slažete se, najbitniji Oliver Dragojević u klubu Dva la... pardon Boa, nego vam je istinska životna ambicija učiniti neki vrag za okoliš umjesto svakidašnjeg gunđanja kako se ništa ne mijenja, znate da se možete obratiti dobrom starom Neverinu.

Pozvani ste na proljetno čišćenje u režiji mladih iz Brseča i Mošćenica.

Iz teksta u Liburnija.net

Područje Općine Mošćenička Draga obiluje prirodnim i kulturno – povijesnim bogatstvima te je s toga čisti okoliš preduvjet Lokalnog razvoja, pa i onog turističkog. Općina je prepoznala važnost Zelene Čistke te će se potruditi u suradnji sa udrugom Žmergo počistiti koliko može područje od smeća. Stoga ćemo 26. travnja u 9 sati, na dvije lokacije, kod groblja Sv.Stjepana u Brseču i ispred zavoja kod zaseoka Rovini, udružiti napore kako bi pokazali koliko nam je važan kraj, okoliš i priroda, te što sve možemo učiniti zajedno u samo jednom danu, poručili su iz Općine.

Kordinatori za dvije lokacije u dogovoru sa Općinom Mošćenička Draga su Mario Zaccaria, Lea Franković i Mateo Lazarić kojima se možete obratiti za dodatne informacije. Isto tako, ako se želite riješiti krupnog otpada dovedite nam ga na gore dogovorene lokacije. Kontakt za Čistku za područje Brseča: Mario Zaccaria (0918852422), Lea Franković (097 7758673) i kontakt za Čistku za područje Mošćenica: Mario Zaccaria i Mateo Lazarić (0915803272).



Svi koji se još nisu uključili, a žele pomoći i sudjelovati u čišćenju divljih odlagališta otpada mogu na internetskoj stranici www.zelena-cistka.org i www.zmergo.hr pronaći koje sredine čiste te se javiti na kontakt lokalnog koordinatora koji će ih uputiti u detalje.


Pa nećemo valjda opet dopustiti Slovencima da imaju više volontera od nas i ove godine (op.a.)?



Post info
25.04.2014. (11:57)
15 komentara
komentiraj
ispis
permalink
Komentari

<< Arhiva >>