31.10.2004., nedjelja

post 1, ko nijedan

ide drugi. već neko vrijeme pratim ovu blog priču i vidim kako se tu može i reći i napisati svega i svačega i baš mi paše kak je to ovdje ok i kak se mogu povremeno negdje i popiati po nekom grmu ili zalajat kad me uhvati, a zna mi doći. jednostavno, neko me rebne, očeše, lupi ili sl., pa ako ga već ne mogu gricnuti, mogu ovdje zalajati.
eto, ovo je bio početak, pa ćemo vidjeti što će biti dalje. nastavljam svoje lutanje po blogopolju i prostranstvu i veseli me vidjeti sve te blogove, postove, priče, a posebno one koji vole nas čupave, repate i sl. stvorove. vau-vau
- 09:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Blog Dog

Blog! Blog! Vau-vau! Eto, da se i ja (po)javim ovdje. Kažu, svega ima, pa, onda, mislim si, eto nešto i za mene, neko mjesto gdje mogu slobodno lajati i na mjesec i na ljude i na mačke i na sve ostale, kad hoću i koliko hoću. Baš mi se sviđa ovdje, ima svakakvog svijeta, ljudi, pasa, mačaka, dobrih, loših, zanimljivih, dosadnih, starih, mladih, svakakvih. A eto i mene. Glavom i bradom, njuškom i repom, ni manje ni više, BLOG DOG ili, ak' vam više paše DOG BLOG. I to je to. Toliko za početak.
- 09:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

  listopad, 2004 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

blog za pse i prijatelje

ako baš morate, ako si ne možete pomoći, pa mi želite poslati virtualnu čestitku, kost, čokoladu, bombon, sladoled ili drugi slatkiš… e-mail je: blog_dog2004@yahoo.com

Ne radi se. Jede se, pije se, igra se, njuška, uživa, spava, trči… zapravo, sve se radi samo da se ne mora nešto ozbiljno raditi, meni baš i nije do rada, a i ne znam čemu to služi… svi oko mene nešto rade i nešto su nezadovoljni i nesretni i pričaju kako rade za ništa i kako su neplaćeni, a ja ne radim i uvijek dobijem nešto, nekad hranu, nekad kost, nekad ništa i uvijek se nekako na kraju snađem i nisam nesretan i ne fali mi nešto, imam i viška (koju buhu, možda neko želi).