Blog admin https://blog.dnevnik.hr/blog-admin

utorak, 19.01.2021.

Demistifikacija broj 5 - Manipuliranje cool listom

Još jedna demistifikacija koja je postala standardni kamen smutnje i pomutnje iako je, vjerujem, već tisuću puta objašnjeno.

Dakle, manipuliranje cool listom ne postoji! NITKO ne miče jedne blogere s liste dok druge ostavlja.

Ako dosad niste znali na blog.hru ima poneka nesavršenost. Rijetke su te male tehničke nesavršenosti, ali eto postoje, mi ih ponekad nazivamo bugovima. (za one koji nisu ubrali - zadnje dvije rečenice su sarkazam).

Apsolutno nikome nije jasna greška u programiranju koja nekad nekog skida s cool liste, niti je jasno zašto druge ne skida. Budući da nije u planu neka nova naslovnica niti ikakve promjene u bližoj budućnosti, naučite se živjeti s tim bugom. Tko ne može i smeta mu jako, neka se javi na naš mail da ga prebacimo na Fresh listu.

ps. pod ovo ne spada ona čudna navada kad blogeri u svom blogoeditoru pomaknu vrijeme pa post koji je objavljen jučer, odjednom je objavljen danas (barem dva-tri puta), a bit će i sutra... No, znate na što mislim.
Ta čudna navada nije kršenje pravila servisa, no da je pomalo nepristojno i nefer prema drugima, to svakako jest. No, i to kao i sve ostalo na blogu jedino govori o osobi koja to radi.

DODATAK 19/01/2021


Ovo gore je napisano u travnju 2020. Koliko čujem ovaj problem je aktivan i aktualan otkad je naslovnica postavljena. No i danas ima nekolicina blogera koji šire laži, dezinformacije, paranoje, kako god to želite nazvati oko buga na cool listi.
Nitko, nitko, nitko vas ne miče s naslovnice s cool liste namjerno. Onima kojima taj bug toliko jako smeta molim da se jave na admin@blog.hr i rado ću ih prebaciti na Fresh listu gdje se taj problem rjeđe uočava.
Oni koji su premješteni na Fresh listu, vrlo brzo se mogu vratiti na cool listu čim se ispričaju blogerima da su ih namjerno dovodili u zabludu.



19.01.2021. (17:03)

nachtfresser, koji ionako ne gleda naslovnicu, ne zanima ga, no u svakoj mogućoj prilici pokušava imputirati da ga administrator miče s cool liste s naslovnice.

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 19:10 • 0 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2021 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

Od 14. lipnja nema više uploada fotki na server Blog.hr.

Tutoriali za stavljanje fotki