Kako upoznati srodnu dušu - Pronađi pratnju

četvrtak , 27.12.2018.

Kako privući srodnu dušu?










Click here: Kako upoznati srodnu dušu






There are websites devoted to celebrity lives. Početkom maja će Sunce praviti sekstil sa Neptunom, što će vam doneti naklonost i pažnju osobe koju poznajte preko zajedničkih prijatelja. Pevanje naglas dok kuvate i vaša kolekcija porcelanskih figurica mogu drugima delovati čudno, ali vaš dragi vas obožava, sa sve albumima prepunim novinskih isečaka o Džastinu Biberu ne brinite, ni mi vas nećemo osuđivati!



kako upoznati srodnu dušu

Zato trebate srodnu dušu koja podržava vašu društvenu lepršavost. Krajem meseca ćete se neočekivano zaljubiti. Čak ponekad ne želite ni da se probudite jer se osećate mirno i spokojno. Iskoristite svoja poznanstva Vaši prijatelji imaju krug prijatelja i poznanika, a s njima vas lako mogu upoznati.



kako upoznati srodnu dušu

Kako pronaći srodnu dušu - savjeti iz osobnog iskustva - Vaše molitve su saslušane i uslišane.



kako upoznati srodnu dušu

Ljubav i zaljubljenost su dva odvojena pojma koja mogu, a ne moraju ići ruku pod ruku. Zaljubljenost je luda, strastvena opčinjenost drugom osobom, praćena leptirićima u stomaku i rušičastim pogledom na svet. Ljubav je odluka, promišljena aktivnost, svakodnevni trud da drugu osobu učinimo boljom, snažnijom, uspešnijom. Zato je po meni prava ljubav satkana od svih onih malih stvari koje činimo jedno za drugo tokom dana, a koje nakon nekoliko meseci ili godina veze prestanemo da primećujemo i počnemo da uzimamo zdravo za gotovo. Ljubav se ne dokazuje u romantičnom restoranu — ljubav se pokazuje u kuhinji, u spavaćoj sobi, u bdenju i sanjarenju, u teškim trenucima i trenucima neobjašnjive radosti. Duboko verujem da se prava osoba prepozna vrlo brzo, a da je vreme to koje vezu čini jakom i stabilnom. Ipak, uvek je lep osećaj kada nakon obroka, on raskloni sto i složi sudove u mašinu ili vas iznenadi večerom. Bez obzira na ljutnju, drzak ton, pa možda i dreku, vi nemate ni tračak sumnje da je osoba ispred vas koja vas trenutno izluđuje, ljubav vašeg života. Dok oni njega naprosto obožavaju! Ipak, vas dvoje ste kroz sve to prošli. Zajedno i bez skrivanja. Pa makar to bilo ispuštanje gasova. Pevanje naglas dok kuvate i vaša kolekcija porcelanskih figurica mogu drugima delovati čudno, ali vaš dragi vas obožava, sa sve albumima prepunim novinskih isečaka o Džastinu Biberu ne brinite, ni mi vas nećemo osuđivati! Niko ne želi da doživi nemaštinu ili bolest, ali ako ste kroz životne izazove prošli ruku pod ruku, niko i ništa vam ne može stati na put. Krečenje kuće, košenje travnjaka, dosadna okukpljanja — vas dvoje ćete uvek naći način da situaciju posmatrate sa vedrije i zabavnije strane. Uvrede i pretnje su nešto sasvim drugo. Imate li vi nešto da dodate? Kako ste vi shvatili da je vaš partner osoba sa kojom želite da provedete ceo život?



Test - Gde ćete sresti LJUBAV SVOG ŽIVOTA?
Neka svako ima svoje prijatelje sa kojima će moći da se druži i onda kada dođu teža vremena za vezu. Blizanci U svakom delu vašeg života je potreban balans, jer ste vi svestrana ličnost koja ne zna da se ustali na jednom mestu. Ako je odgovor potvrdan a ja znam da je, jer zašto biste inače čitali članak s ovakvim naslovom želim da sada učinite nešto. Samo tu se i stvara određeni problem, jer velik dio vas procjenjuje ljude bez da ih uopće zna, bez da ih poznaje, zaključujete na temelju vanjske pojave i viđenog. Brinite o njoj i već će vam se otvoriti vrata za druge ljude u vašem životu. Krajem meseca ćete se neočekivano zaljubiti. Ukoliko osoba koja vam se svidjela odgovori potvrdno, dopisivanje može da počne. Čak 25 posto veza nastane u drugom društvenom okruženju.

[Najbolji video pornici|Konkursi za posao|>@B0; 5#?@020 5?C1;8:5 !@18X5]






Oznake: kako, privući, srodnu, dušu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.