11.01.2005., utorak

WC

Vrlo chesto me mozete videti kako izlazim iz mushkog 'toaleta' mada se za to ipak mora retji da je WC i nikako drugachije! Ljudi se chude-shta tje zensko u mushkom WC-u!!! I neka se chude! Neka misle da sam bolesnica, da imam neki fetish prema pisoarima ili kako se vetj TO zove! A i ta chuda su smeshna! Da ciljachi WC sholja ne bi promashivali i polivali plochice napravljen im je poseban 'uredjaj' pa sad umesto da poplavljaju okolinu sholje oni sipaju po zidu! Chak i TO promashe!!! Za neverovati!
Naravno, tu je neizbezana aroma amonijaka koja se ne da isprati niti jednim poznatim sredstvom za dezinfekciju, deratizaciju i deamonizaciju!
No vratimo se mom gore pomenutom boravku u mushkom WC-u. Sve se to nekako da progutati (oh chudne li misli sad imate vi perverznjaci i pokvarenjaci!) Ulaskom u zenski toalet (to je vetj mogutje retji ovde) osetitjete prijatan miris nekog osvezivacha koji je nemogutje osetiti u mushkom iako ga ima (bacanje para). Lavabo je chist, sapun na mestu, papir za brisanje ruku je tu, u kabini(ako je ima) obavezno je spushtena daska i tu je toalet papir. Al ne lezi vraze do zelene trave....
Neretko se dogodi da sapuna nema, da papir za ruke nedostaje i da je toalet papir potroshen i da tamo stoji samo kartonski kotur! U tom sluchaju se valja preorijentisati na mushki WC , udahnuti duboko, progutati ponos i utji u amonijakum.Zbog chega tamo?Pa...
U mushkom WC-u postoji papir za ruke, ima sapuna i uvek ima toalet papira!!! I pored svega gadnjikavog gore opisanog ovde svih tih potrepshtina ima jer...Jer oni nishta od toga NE KORISTE!!!
I zato tjete me videti kako izlazim iz mushkog 'toaleta' ! I zbog toga shto JA ulazim tamo moze se desiti da se sapun jednom i portoshi!!!
- 10:21 - Komentari (5)

< siječanj, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off