Podstražišće/Korčula

četvrtak, 14.02.2008.

PRIMOŠTENSKO LUDILO

Ja-ca!

Ovo su najnovije snimke snimljene prošli vikend u primoštenskom zavičaju. Naime, kravljoj mahnitosti nema kraja. Ova je upravo opljačkala primoštensku banku kako bi pobjegla na Havaje i tamo spiskala svu lovu poštenog primoštenskog puka. Nespremnim ljudima moglo je pomoći samo čudo. A čudo je i došlo u obliku našeg arheologa koji se je na svirep način obračunao s kravom i uspio je savladati pa je sada krava u pritvoru i čeka odluku suda Matice hrvatske na čijem će partiju vjerojatno biti pojedena. Krava se pokušavala opravdati da nije znala što čini jer ju je gospodar napio žestice, no veterinari su dokazali da je luda pa je odlučeno da ju se ne bi trebalo dati u ustanovu jer to iziskuje novac, već da se njome omasti brk.
Eto, to Vam je još jedna pouka i upozorenje da ne pljačkate primoštenske banke jer će te završiti na partyju i s vama će se omastiti brk.

- 11:43 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 11.02.2008.

Facebook iliti knjiga za Čunke

Budi mi kompić! Moje ime je Švajnštajger i dolazim iz EU

Ovih dana čujem i gledam kako su svi ništo zaludili za nekim novim čudom na internetu koji se zove Facebook ili kako smo mi to dubokoumno preveli knjiga za Čunke. Stvar je u tome što tamo staviš svoju sliku i napišeš tko si, što si, koga si i gdje i onda ti to svi gledaju i pripovidaju s tobom te se navode kao tvoji frendaći. I to je ono što je danas postalo cool. E, ali ne, ovdje u nas to neće naći ploda jer je u nas blog bog i batina. Ali kako se ne bi reklo da smo ja i Imam protivnici toga, mi smo isto odlučili to podržati i evo našli smo Vam još jednog prijatelja koji bi se rado dopisiva s Vama. Iako je malo sramežljiv i bucmast nadamo se da će Vas njegov smiješak i blistavo čisti zubi obuzeti i da će te ga svi željeti za prijatelja jer njegova čunka iako ne vridi zlata, vridi 120 kn.
Ono što Vas on pita glasi: "Da li i TI želiš biti moj kompadre?"
Ime mu je Švajnštajger i dolazi iz EU

- 11:31 - Komentari (2) - Isprintaj - #