Black Lung Blog - Back in black

subota, 04.11.2006.

Jagshemash

Ovaj mali kazahstanski greeting trebao bi aludirati na novi rad trknutog židova Sasche Barona Cohena iliti za narodne mase prihvatljivijeg naziva Ali G-a. U četvrtak me Don Martignone nazvao i pitao (citiram) :"Očmo li se zaletit u Cinestar sutra i pogledat Borata?" Bio sam u teškoj nedoumici izmedju učenja za ispravak topova ili iskorištavanja petka za smucanje po Zagrebu te mu prije nego što je i stigao naglasiti upitnik u toj velebnoj rečenici odgovorih (citiram) "Može jer sutra nemam niš pametnije za radit". S tim epohalnim odgovorom počinje saga o odlasku dvojice kretena u Zg.
Pošto je čitava ideja došla neplanski a dovor o odlasku pao u minuti u ruksak sam uspio strpat samo najosnovnije namirnice za preživljavanje:jednu rumko čokoladicu i dve limenčine Becksa od 0.5l te rezervnu majicu u slučaju apokalipse i novog ledenog doba.
Vlak nas je malo izbacio iz takta jer nije bio onaj na koji smo navikli nego neko čudo koje se ne može riječima opisati no bar je imao onaj autentični toliko potrebni kazahstanski štih te nas je sat vremena stajanja uz prozor u uskom hodniku još više nabrijalo. Neugodno mi bilo zapalit jer su sve kabine u vagonu bile ispunjene bakicama zakletim borcima protiv duhanskih proizvoda i njihovih robova. Dolazi lik tik do mene iz kabine i pali cigaretu u zatvorenom vagonu te što brže mogu slijedim njegov primjer. Lik nam se obrača te vrijeme kratimo razgovarajući o tome kako podnosimo vožnje vlakovima ne obazirući se na kašljanje nevinih putnika koji hripaju ko stoka od dima cigarete. Tik prije dolaska postupnim istraživanjem obiteljskog stabla dolazimo do zaključka da je on prijatelj prijatelja sina mog ravnatelja.
Svijet je mali!!!
Tu tvrdnju nam potvrdjuje i Volac koji je prva osoba koju sam sreo na kolodvoru u Zagrebu. Odlazimo kupiti ulaznice te na moje nagovaranje šečemo još dvadeset minuta do jednog birca koji sam otkrio prije par mjeseci pohodeći koncert Bloodhound Ganga. Don Martignone mi jebe sve po spisku zbog tolikog šetanja no i on je morao priznati da je kafić jebački uredjen(iako manji od gornjeg kata Falcona) te kava prefina (ako vas zanima kafić je Nautica i nalazi se u zvonimirovoj blizu Tvornice)... ...(znam da vas ne zanima!!!)
Odlazimo u park prvoga odozada hrvatskoga kralja i trusimo Becks. Nakon toga trčimo do Cinestara jer smo se previše zadržali. Film je urnebesan!!! Čitava dvorana nije mogla disati od smijeha. Na odlasku citiramo fore iz filma te zujimo po gradu. Nadjoh i kupih novi cd od Debelog Precjednika jer sam izgubio živce čekajući da mi ga netko sprži. Da ironija bude veča nakon odgledanog "Borat" nailazimo na birc "Borut" , još da se samo stvorio od nekud naziv "Boret" i nitko sretniji od mene.
Fotke will be posted soon!!!

04.11.2006. u 17:12 • 10 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< studeni, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

U čemu je kvaka?

Povratak nestabilnih komentara,bolesnih perverzija uma, mentalno zaostalog zaključivanja i ostalih finih stvari koje vole mladi.
MAY THE FARSE BE WITH YOU

Linkaj me dušo

myspace.com
-Najbolji band u svemiru... ...Mamut Mamojeb
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Terapija.net
-Jedna od mojih omiljenih stranica
Bored.com
- Fur die kleine pause bestens geignet
911tabs.com
- Bas gitara-400$,Trzalica-2$,Kabel-5$, Skužiti da nemate talenta-neprocijenjivo
toboddah.blog.hr
- The little porn fairy princess with the magic dildo has a cool blog
nemadebilabezkrila.blog.hr
- Miha-biće iz svemira(Treba li uistinu kome dodatno objašnjenje?)
bakanada.blog.hr
- Turska teritorijalna Sandžak ponovno u akciji
ironijasudbine.blog.hr
- Bure - Kapetanu Alkoholičaru ponosno javljam da spašavamo živote maloljetnika tako da sve zalihe alkohola popijemo mi!!!
djukaodkriza.blog.hr
- Šaka Zulu u vrtlogu misli i opijata
- www. VITKOVIĆU NEĆU TI STAVITI LINK NA BLOG DOK NE ZASLUŽIŠ.blog.hr

Tko li je ovaj obdaren i nadaren mladić koji se krije iza za ispiranje mozgova nastrojene fasade ovog bloga?

Volim-alternativnu glazbu, sviranje bas gitare,intelektualne knjige,izgovaranje imena boga svoga uzalud,BBC-eve dokumentarce, junk food, roza ponije i bilo kakav oblik trash umjetnosti
Ne volim-tebe