Badminton klub Sušak

ponedjeljak, 25.02.2008.

svrha bloga

Isprike autora bloga zbog neučestalog pisanja postova :). Uzrok tomu je nedostatak informacija koje su ključne..al malo kasne.(za sve šta je dobro treba bit strpljiv,pa tako i za ovo)
Bez brige, u tijeku je stavljanje reportaže o našem klubu na youtube,tako da će ga se od tu moć gledat. Ostao sam šokiran kad sam vidio da uopće nema nikakvih video zapisa o našem klubu na youtubu.. heh..al to će se promijeniti.
Još ću poslati mail hrv. badmintonškom savezu da će ovo odsad biti službena "stranica" našeg kluba kad je već dosad nije bilo.(Ugledam se na svog brata :) koji je za svoj triatlon klub prvo napravio blog,a sada imaju čitavu web stranicu!) Uz to i ovaj će blog donesti populariziranju našeg kluba,a to je dosta važno.

Kad god posjetite ovaj blog,molim,ostavite komentar ili neku novu informaciju uvezi kluba koju ste saznali.Blog je tu i zbog lakšeg međusobnog dogovaranja članova kluba o natjecanjima,novostima vezanim za badminton općenito i naš klub. Ja i kolega Toni ;) ne možemo sami voditi ovaj blog. To mislim u smislu da bi blog bio u svrsi tek onda kada bi on postao centar za klub i kad bi svi sudjelovali.Tako da ako neki član kluba nezna za blog,obavezno ga obavijestite. Zato kažem "naš blog","naš klub",naš,naš,naš,naš...Tako da je ovaj blog kolektivan i jedino takav može opstati.

Svi koji bi možda htijeli uređivati blog (a da su članovi kluba,naravno) uz mene i Tonija, nek me slobodno pita za username i lozinku bloga.

sandi

- 13:04 - Komentari (20) - Isprintaj - #