Apartmani crna gora more - Brzog datiranja

petak , 28.12.2018.

Smeštaj: Crna Gora










Click here: Apartmani crna gora more






Svi apartmani su u osnovi dvokrevetni sa pomoćnim ležajima. Posjeduje i svoj parkin cena: na upit Izdajem 2 apartmana i 2 sobe u Sutomoru. U ponudi su 1 petokrevetni A , 3 trokrevetna apartmana B i 2 četverokrevetna C. Aparma cena: na upit Ovde upisujete opis vaseg objekta, sta sve sadrzi, apartmane, sobe.



apartmani crna gora more

Nakon upisa vas upis ce biti neaktivan, nece se prikazivati odmah na sajtu. Apartmani su opremljeni zasebnom kuhinjom, kupatilom, terasom, klimom, tv-om. Na raspolaganju su 5 trokrevetnih i jedan četvorokrevet... Sa vecine apartmna se pruza predivan pogled na zaliv.



apartmani crna gora more

Apartmani i hoteli u Crnoj Gori - Svi apartmani poseduju klima-uređaj,čajnu kuhinju,wc,satelitsku tv, besplatan internet i parking pod video nadzorom.



apartmani crna gora more

Od gradskog trga je udaljen svega pet minuta pješke, dok je od gradske plaže apartman udaljen nepunih petnaest minuta. Sve prodavnice, kao i hiper-marketi, apoteka, dom zdravlja, restorani, kafici nalaze se na dohvat ruke. Smeštena je u prelepom okruženju na mestu gde se uklapaju morski i planinski vazduh, Sa severne strane prostire se šuma prekrivena starim maslinama, a na jugu prelep pogled na... Sa vecine apartmna se pruza predivan pogled na zaliv. Svi apartmani poseduju klima-uređaj,čajnu kuhinju,wc,satelitsku tv, besplatan internet i parking pod video nadzorom. Najbliži restoran je udaljen 7... Apartmani Radonjić su smešteni kraj reke Drenošnice, na 2 km od popularne plaže Jaz i na 5 km od centra Budve. U ponudi imaju besplatan bežični internet, tera... Sa prelepom sljunovitom plazom dugom 1200m. Kuća je kategorizovana sa tri zvijezdice. Svaka soba je u prosjeku veličine 25 m2 + terasa i sadrži mini kuhinju, kupatilo, tv, klimu i terasu. Prednosti koje vam kuća nudi su i to što je na kući uradjena komplet termo izolacija, takodje uz sobu... Svi apartmani su u osnovi dvokrevetni sa pomoćnim ležajima. Na raspolaganju su 5 trokrevetnih i jedan četvorokrevet...



Apartmani i sobe "SLAVICA" Petrovac na moru ; Crna Gora
Apartman Sea Star posjeduje dvije sobe, potpuno opremljenu kuhinju, klimatizovano, besplatan wi-fi. Nakon upisa vas upis ce biti neaktivan, nece se prikazivati odmah na sajtu. Apartmani su novoizgrađeni, savreme cena: 5. Prednosti koje vam kuća nudi su i to što je na kući uradjena komplet termo izolacija, takodje uz sobu... Naš smeš cena: 70. U ponudi imamo veliki broj objekata: hotela, apartmana, soba, luksuznih vila i drugih vrsta smeštaja na crnogorskom primorju. U ponudi su i mali apartmani, kao i cijele kuće samo za vas. Kolasin Smještaj Šćepanović — Goleš se nalazi u katunu Goleš, na 1600 m nadmorske... Sa prelepom sljunovitom plazom dugom 1200m.

[Filmovi za odrasle online|Osobni oglasi lea split|Sex oglasi slovenija]






Oznake: Smeštaj:, crna, gora

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.