Upoznavanje razvedenih zena - Vinkovci

petak , 25.01.2019.

Kako upoznati partnera u Beogradu, kad si razvedena mama i imaš 44 godine?










Dating Site: Upoznavanje razvedenih zena






Foto: Profimedia Upoznajemo se kod zubara, ono, chat za ubijanje nervoze u stomaku. Mada to i nema neke veze. Ubedljivo najviše neženja ima opština Novi Beograd -29. Kada je Beograd u pitanju najviše udatih, odnosno oženjenih ima u Sopotu i Barajevu.



upoznavanje razvedenih zena

Tu se on doseti Tute… Kosmička ravnoteža. Pa ti si meni poslao vizitkartu da se javim!! Predlažem da i nju povedemo na kafu, možda me nauči kako se žmuri kroz otvorene oči.



upoznavanje razvedenih zena

Svaka treća devojka u Beogradu nema dečka! - Hm… Bavimo se sličnim delatnostima i pomišljam da mu treba konsalting u vezi posla. Moram da napomenem da su svi izabrali status slobodni, ni u braku ni u vezi, što će kasnije biti bitan podatak.



upoznavanje razvedenih zena



TRAZIM ZENU
Svi to rade pa što ne bih i ja probala? Pozovem, a gospodin se histerično javlja na telefon, slušam kako šleper stoji na jednoj granici, sanitarni pregled na drugoj kasni, ma u redu je, razumem ga. Pri sledećem susretu ispred škole pita me da li radim pedikir… Promašen slučaj. Ako bih mogla i cigare da mu kupim, svoje je ostavio na klaviru… već me hvata smeh. Moj ti je savet budi duze sama i shvatices i sama koje greske sama ti imas. Jedino što mogu je da u pomoć pozovem Tutu. Znam i da on mene traži i da ćemo se kad-tad naći. Kroz glavu mi prolazi ideja da ga isprskam dezodoransom direktno u oči, da mu se zamagle moja krofnasta kolena, ali razmišljam o posledicama i sekundi koja nas deli od kafanske tuče iz kaubojskih filmova, kad bije ko koga dohvati, a da ne zna zašto, ali eto svi u kafani se biju.

[Dating websites jewish|Signs ex boyfriend is dating someone else|Dating site xpress]






Oznake: Svaka, treća, devojka, u, Beogradu, nema, deka

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.