Sedam znakova da ste pronašli ljubav svog života - Brzog datiranja

srijeda , 19.12.2018.

Sedam znakova da ste pronašli pravog partnera










Click here: Sedam znakova da ste pronašli ljubav svog života






Možda ima sitnica koje vas iritiraju poput njegove omiljene i pocepane majice ili gledanja crtanih filmova subotom ujutro, ali vam se sviđa takav kakav jeste. Držite se svoje analitičnosti. Znaćete da ste vi lično odgovorni za to koliko ćete biti srećni Photo: Pixabay Nećete očekivati od osobe sa kojom ste u vezi da vas učini srećnim. Partner bi trebalo da vam u takvim situacijama bude uteha, a ne teret.



Sedam znakova da ste pronašli ljubav svog života

Zdravlje Dobro se osećate. Misli I dok na riječi i djela možemo uticati, misli su nešto sasvim drugačije. Probajte, povucite se u miran ćošak i testirajte vašu ljubav.



Sedam znakova da ste pronašli ljubav svog života

Sedam znakova da ste pronašli svog čovjeka za život - To je siguran znak da nije zainteresovan za romansu s tobom.



Sedam znakova da ste pronašli ljubav svog života

Srodne duše mogu da čitaju jedna drugu kao otvorenu knjigu. Kada upoznate srodnu dušu, to nekako jednostavno znate - glasić u glavi, leptirići u stomaku ili pak neobjašnjivi osećaji govore vam da ste upoznali srodnu dušu. Foto: Profimedia je doslovce opipljiva. Hemija između vas dvoje bukvalno se može fizički osetiti, a elektricitet između vas ne dešava se samo na seksualnom nivou. Gotovo u svakoj prilici držite se za ruke i dodirujete, čak i nakon nekoliko godina veze. Od prvog dana osećate se potpuno opušteno jedno pred drugim. Srodne duše sa lakoćom se prepoznaju i bez straha od osude pokazaće svoje pravo lice već pri prvom susretu. Srodne duše vrlo često imaju osećaj da se odavno poznaju te žele da ugode jedna drugoj. U društvu ljubavi svog života mnogi se znatno lakše opuste i dopuste sebi da budu ranjivi. Ljubav vašeg života izaziva vas kao niko drugi. Veza sa srodnom dušom, uprkos svemu što mnogi pretpostavljaju, nije uvek med i mleko. Štaviše, na srodne duše se u velikoj meri oslanjamo kako bismo razvili svoju ličnost. Možda se tako ne čini na prvi pogled, ali imate iste ciljeve. Veza sa srodnom dušom ne mora da znači da nužno uvek morate da imate iste stavove, ali krajnji ciljevi i ambicije su vam isti. Srodne duše uglavnom dele iste vrline i vrednosti te na svet gledaju kroz sličan objektiv. Jedino sto posle 7god. Uz sve navedeno u tekstu bitno je prijateljstvo,razumevanje i poverenje. U suprotnom svaka veza na duze staze je osudena na propast.



8 znakova da ste predodređeni za nešto VEĆE na ovom svijetu
Ako odmah ne ispunite sva njena očekivanja, žena Bik će strpljivo čekati da se to desi, jer vas je ona izabrala da budete njen i — samo njen muškarac. Zdravlje: Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu. Vjerujete U potpunosti vjerujete osobi sa kojom ste u vezi. Male kose crte koje idu prema gore su bezopasne, dok one koje idu dole oduzimaju snagu liniji. Pokušavate se odreći šećera, ali ne uspijevate Neprestano namjeravate, ako ne potpuno ostaviti, onda bar napraviti pauzu sa slatkišima i odmoriti tijelo. Nakon što ste otkrili svoj jedinstveni dar ili darove koji će cvjetati kada ga podijelite sa svijetom, vi ćete vibrirati na pravoj frekvenciji koja će privući radostan i posvećen odnos. Svaki Majanski znak definiše karakter osobe. Ne odustajte tako lako, možda ipak možete da opstanete, jer u jednom dobrom odnosu ne moraju sve želje da budu istovetne.

[Rotkva i repa|Pricaonica|Sex aplikacije za iphone]






Oznake: rakovi, &, NEDELJNI, ljubavni, horoskop

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.