Bilmez&Dilber

ponedjeljak, 26.03.2007.

Seks,karanje,jebanje,vođenje ljubavi i teška prcačina...itd

by Josip

Ovo je sveopća tema koja nas se sve jako jako duboko dotiče...
Kao što bi rekao naš jako dobar prijatelj čika kure:˝karanje je nauka˝.
To nemože baš svatko,iako smo svi neznam na koju foru stvareni za seks i to nam je u prirodi,neki su više sposobni a neki manje.
Po svim mogućim statistikama dokazano je da muškarci žele seks puno više nego žene(al svi znamo da to nije istina:-))) ),ali ako se malo bolje razmisli...ipak-svi su muškarci isti,samo što su neki više isti a neki manje.
Što se nas muškaraca tiče; da sada ide jedan muškarac od žene do žene i pita hoće li se jebati jedino što bi dobio je pokoji šamar i velike riječi hvale:˝puj...crko daboga,đubre perverzno˝. ali u suprotnom da jedna žena ide od muškarca do muškarca i pita hoće li se oni možda jebati 101% odgovora bilo bi:˝može lutko nema problema ali samo reci kod tebe ili kod mene˝. I onda kažu da su one kurve hahahaha...e pa ja bi se zapitao.
I opet kako kaže moj jako dobar kolega,ranije spomenuti Locko O Boy zvani OZ. ˝cure se dijele na dvije primarne vrste: 1. Fuckable( Jebivo )
2. Unfuckable( Nejebivo )




ZAKLJUČAK:
zaključak ovog sveopćeg i ekstremno korisnog predavanja je:
Cure-seks nije odgovor,seks je pitanje a odgovor je DA :-))))
Dečki-život brzo prođe pa kresni SVE što ti dođe :-)))

Još bitniji zaključak je:˝nije sve u jebanju...iako je velika veličina ali ima nešto i u ljubavi˝.
al na to se nemojte previše oslanjati već na veličinu svoje palamare,ili ako nemate veličinu onda morate imati jebenu taktiku lizanja



- 10:41 - Komentari (4) - Isprintaj - #