Image Hosted by ImageShack.us beauty_isključivo za cure,ali mogu i dečki nabacit pogled - It's my life don't touch it - Blog.hr

It's my life don't touch it

17.04.2005., nedjelja

beauty_isključivo za cure,ali mogu i dečki nabacit pogled

MAKE UP
Ako još uvijek nisi sigurna koje ti boje make upa najbolje pristaju, uz moje ćeš savjete jednostavno riješiti svoje dileme. Od sada nadalje možeš biti sigurna u pravila odabir dekorativne kozmetike za svoje lice.
Za početak dobro prouči boju svoje kože koja se nazire ispod noktiju ili se uštipni ispod ruke – to su mjesta na našem tijelu gdje najbolje možemo vidjeti vlastitu put – bez utjecaja sunčevih zraka koje bi je mogle potamniti ili zacrveniti. Širom otvori oči i utvrdi točno nijansu tona koji vidiš - je li on: crvenonarančast, crvenoplavkast, ružičastoplavkast, boje breskve ili pak žućkast! Kada to što preciznije skužiš – imaš najtočnije definiran ton svoje prirodne boje.

Stvar je vrlo jednostavna – želiš li izgledati svježe, zdravo i prirodno, prilikom kupnje kozmetike drži se onih tonova koje si uočila na svojoj koži kada si napravila ovaj mali test. No ukoliko želiš zračiti i biti primijećena, a opet ukusno i ženstveno dotjerana, kupi šminku u točno kontrastnim tonovima od tvojih prirodnih!
Osnovno pravilo od kojeg kod oba looka ne smiješ odstupati, jest da boja pudera i rumenila (dakle, podloge) uvijek mora biti u skladu s tvojom prirodnom bojom. Tu nema mjesta za eksperimente. Što se tiče ruževa, sjajila i sjenila za oči – vrijedi pravilo: slijedi instinkt! To znači da je u najčešćem broju slučajeva, kada želimo zablistati i biti zapažene, pravi izbor upravo ona boja koja nas u parfumeriji privuče na prvi pogled.
Jednostavno osjetiš dobru vibru i ona na tvojim usnama izgleda kao pun pogodak! Naravno, sve je to igranje vlastitom maštom i kombiniranje boja – nisi toliko blesava da od svog lica napraviš klauna. Boje uvijek biramo prema raspoloženju, odjeći koju mislimo navući za taj izlazak i, naravno, prema mjestu na koje idemo.
Moraš imati na umu da nikada nije oko ugodno primijetiti nešto napadno, isforsirano – sve u čemu pretjerujemo ispada nakaradno i od nas čini upravo suprotno od onog što želimo – a to je biti lijepe, dotjerane i seksi.
I obavezno:moraš naglasiti samo jedan dio lica,znači oči ili usne.A ono drugo mora biti neutralno i prirodno

SAVJET PLUS:
Ako su tvoji prirodni tonovi iz ružičaste palete – odaberi sjenila za oči u plavim ili smeđkastim nijansama. Uz njih obavezno ukombiniraj prozirno ili bež sjajilo na usne, a ukoliko želiš istaknuti samo usnice, nanesi koraljno crveno sjajilo, a na oči stavi samo maskaru.

Ako su ti prirodni tonovi crvenkasti – isprobaj zelenkaste boje na očima i isto tako neutralna sjajila na usnama. Želiš li naglasiti usne, neka to bude sjajilom u crvenoplavkastom tonu, s opet minimalno šminke na očima.

Ako su tvoji prirodni tonovi u boji [B]breskve[/B] - našminkaj oči ljubičasto, a usne samo zasjaji. Želiš li istaknuti samo usne, nanesi na njih bogate tonove ružičastog ruža ili sjajila, a oči ostavi prirodne.
NASTAVAK....slijedi

- 15:03 - ProsVijetli Me (10) - ae nemoj to,nije vrijedno:) - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv