19

ponedjeljak

studeni

2012

Ćakule

Volim "učiniti đir po gradu" (tu spada prolazak Kalelargom, pa možda i do rive) i zavaliti se u neku po mogućnosti udobnu sjedalicu u poznatom gradskom kafiću. Ne daj Bože zaći u neki kafić u kojem se skupljaju oni stariji od 30. Svatko zna gdje mu je mjesto što se toga tiče. Naravno, postoje i oni u kojima je populacija mješovita ako vas nije briga tko će vas (ili neće) gledati, već u miru želite popiti svoju kavu.
Kad ste se smjestili i dobro proučili koji ljudi vas okružuju, ćakula započinje. Popularna tema koju ste prevrtili već desetak puta sa svojim (ne)prijateljima je jedna od prvih na tapetu, pa onda ona mala što ste je nedavno uočili u blizini svog bivšeg, pa ona "jesi je vidila u šta liči, nova frizura joj je katastrofa" i tako redom..
Poslije dobre ćakule se izljubite s prijateljicom, na putu kući sretnete drugu pa malo iskomentirate tu prvu s kojom ste do sada bili na kavi i vaše jutro je ispunjeno. Predivnog li jutra. Podsjetili ste se kako većina (ako ne i svi) vaši poznanici imaju groznih mana i kako vi sami ipak niste tako loša osoba.
Čudo jedno.

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.