bigg

< travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Oglas 



Broj posjeta
Hit Counters

 Zanimljivo iz arhive
Beč-Bjelovar-Brčko
Ne sagriješi rječju
Sudionici u prometu
Svoga tela gospodar
Psihologija i odgoj
Moda
Lisabon
Lisabon 2
Nogomet
Vječiti bundžije
Malo dijete mala briga
Boris & Bata Reunion
Val reformi...
Dioničarstvo u Hrvata
Opstipacija
Bolna priča o vrelim dodirima
Felga ti sama beži



 24.04.2007., utorak

Nešto kao ideja


Kod nas su prilično popularni humanitarni sportski susreti. Kao ono, nogometna tekma zvijezde protiv bivših reprezentativaca pa onda igraju političari protiv pjevača, u milijunašu poznati skupljaju novac za bolesne... nije važna kombinacija, važan je dobar cilj i oni mališani/bolesni koji na kraju dobiju lovu.

U tom kontekstu mi je pala napamet izvrsna ideja kako bi se moglo zaraditi puno puno novaca za one ljude kojima je pomoć potrebna. Trebalo bi upriličiti sportski susret Ultimate Fight i Pride boraca s našim političarima. Da ne bude Mirko jedini političar kojeg mlate. Tako bi naši sabornici i vladaši obukli šorceve, stavili rukavice i ušli u ring (oktogon) s razdraganim momcima koji su se uvijek do krvi spremni boriti za humane ciljeve.

Čobanković bi mogao oprobati snage s Minotaurom. Mislim da si po kategoriji odgovaraju, a i bio bi to lijep hrvački duel. Samo moraju paziti da u žaru borbe ne zarokću, nikad ne znaš ima li koji pijani lovac u publici. Čovjek pomisli da su u pitanju veprovi pa ih napuni sačmom.

Dr. Ivo bi vjerojatno rado hrabro stao pred šaku Fedoru. Engleski im je na sličnoj razini pa bi brzo našli zajednički jezik. Osim ako Ivin jezik ne bi završio negdje u trećem redu pa bi ga onda općenito malo teže našli i kirurzi zaduženi za njegovo ponovno učvršćenje.

A kao posebnu poslasticu volio bih vidjeti Jadranku Kosor kako u badiću sa hrvatskim grbom nasrće na Gabriela Gonzagu (ljuta zbog poraza koji je njen saborski kolega pretrpio), baca ga u parter i guti ga dokle god ovaj ne izgubi svijest. Kao što je nas neki dan na televiziji gutila sa svojim dobročinstvom koje je prosipala u posjetu onoj obitelji hrvatskog branitelja - Albanca koji nije imao domovnicu. Mada se pomalo bojim da bi to bilo pre surovo za jadnog Gonzagu. Znam, nije on baš krhak ali ne znam bi li nenavikao izdržao ovo mučenje...

Jako dobra ideja. No, neću dalje o tome, idem brzo stvar patentirati. Da mi netko ne pokupi ideju i na tome namlati više para nego na Plesu sa zvijezdama, a humanitarci ostanu kratkih rukava...

- 12:10 - Komentari (6) - Isprintaj - #