NK Varteks moj best klub

24.05.2006., srijeda

Cristiano Ronaldo

Cristianu Ronaldu primamljiv poziv iz Reala

Igrač Manchester Uniteda i portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo nije hladan prema pozivu čelnika Real Madrida da im se pridruži.

Nedavno se u Španjolskoj počelo sve glasnije pričati o zanimanju Real Madrida za mladog portugalskog reprezentativca i člana Manchester Uniteda Cristiana Ronalda. Odmah su počele kružiti kojekakve priče, a posljednja govori da bi sam igrač vrlo rado otišao u Madrid, i to već ovog ljeta.

Izvori bliski Unitedovom igraču izjavili su španjolskom listu AS kako je Cristiano Ronaldo počašćen interesom Reala za njega te da bi vrlo rado već ovog ljeta preselio na Santiago Bernabeu.

'Jasno da bi volio zaigrati za Real Madrid. Tko ne bi? Njegova trenutna situacija u Manchester Unitedu je dosta komplicirana, tako da nije previše zadovoljan', kazao je neimenovani izvor blizak Cristianu Ronaldu, a prenosi AS.

Trenutno Ronaldovi menadžeri pokušavaju s čelnicima Uniteda sjesti za stol ne bi li potpisali novi i bogatiji ugovor, no novi vlasnik, američki milijunaš Malcom Glazer stopirao je bilo kakve razgovore.

Također je tokom ove sezone palo dosta kritika na račun mladog Portugalca te neki mediji špekuliraju da bi navodno nezadovoljstvo Ronalda s nekim suigračima, moglo ubrzati njegovu odluku da napusti Old Trafford.

- 08:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2006  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

$>

NOGOMET >


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws

Od ve sam poćav igrat nogomet............Free Image Hosting at www.ImageShack.us

REČI KAJ OČEŠ

Moji linkovi koje koristim

Free Hit Counter



Image Hosted by ImageShack.us