OVELIKO nježno BiĆeNcE

12.06.2006., ponedjeljak

Salon

Jednom davno nastala je ta drevna mistična tradicija. Ne zna se kada ni gdje. Starija je od svih piramida i ostalih drevnih čuda. Pitate se koji je bio način odstranjivanja dlaka sa svih djelova tijela (baš svih) zbog higijene, mode, trenda, kulture. E pa sjedite i uživajte slušajući tu povijesnu pričicu…

Jednom davno prije sto tisuća milijuna godinica jedan čovjek našao je prvo sredstvo otklanjanja dlaka. Zvao se BATUS GUZUS. Dobro ste čuli! On je sa svojom tzv. Ženicom Vosakom Dlakaky (muška ženica) otvorio prvi salon- bio je građen golim rukama od lojnog brda (bio je žuto masne boje, a kad sunce zaprži mmm… imate vizualni doživljaj)…da, idemo dalje.

Ljudi nisu znali što je taj salon, ali prvi koji je ušao i izašao bio je Pavijanus Gologuzus. E sad znate legendu o tome zašto pavijani imaju crvenu, sjajnu, golu guzicu. Sada slijedi trenutak otkrivanja tajne. Dobro se smjestite, uzmite olovku i papir i pišite:


Tajna su………….. štapići za ražnjiće!!! Ali to nije sve, zaslužan je i bat za meso. Dođete u salon i opustite se, namažu vas uljem sa lojnoga brda i počinje… sa štapičima vam vade dlake i kasnije da se riješite celulita dolazi bat za meso. Oni koji vole blago sa glatkom stranom, a oni koji vole grubo sa željeznom stranom tako da svi budu zadovoljni na koji god način.
Eto, to je kraj super legenda, stvarno fascinantna priča.
Moja baka namjerava otvoriti lanac takvih drevnih salona. Pa vam savjetujem da dođete na pokoju sexy masažicu…

- 09:56 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

JA

ona stvarčica s kojom se možete povezati na druge