<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Tko je? Sto je? Zasto je?

Vrlojakouzasno sexi blog na kojem djeluju ljudi koji se ne kuze u matematiku i neznaju nit rijeci grckog te se oslanjaju samo na gramatiku. Ovdje se pisu stvari koje prve padnu na pamet, ima psovki, objavljanja tudjih slika i ostalih ilegalnih tvorevina i akcija, dakle ima preprodaje, dilanja itd. Stvoren je na veliki petak, iz potovanja prema Isusu i krscanstvu te sluzi za objavljivanje svega sto sam naveo malo gore.

Pisite s postovanjem, Duhom Svetim i letecim svinjama.

[made by: DMTTID - to je šest osoba]

Counter

Linkovi

GOOGLE!

Net.hr portal
Myspace?
Last.fm
Facebook
Imagini

[DMTTID] - clanovi

~ prvo slovo u [DMTTID]
Draga i milodavna osoba, kriva za sve ovo, organizirala prve bitke jana boca u Hrvatskoj. Ima mnogo tajnih organizacija koje je organizirala i koje dandanas vodi, ukljucujuci mnogo blogova.

~ drugo slovo u [DMTTID]
Covjek jakog i snaznog karaktera, koristi mnoge mudre misli u zivotu tako da ga zovu i Mudrac. Takodjer ateist i najveci zajebant.

~ trece i cetvrto slovo u [DMTTID]
Dva nedefinirana slova tako da se ne zna tko je tko u nazivu nasem. Pisat cu za oboje. Dakle, dvije jako dobre, prposne i vesele osobe, nose imena sa istim pocetnim slovom, godina dana razile u starosti. Nju zovu tigeress, mene zovu imenom.

~ peto slovo u [DMTTID]
Ivančice voli jakooo...naj cool od sviju nas i maherica u latinskom!! I u grčkom ;) Voli lika sa šeširom iako joj je nesuđen :( Ima plavu kosu i bit će debela ako se ne počne bavit sportom :|

~ šesto slovo u [DMTTID]
Dobra i vesela cura, malo divlja, trenira karate i ima sestru. Osim toga zabavna je i pametna. Nadasve simpatična. Stalno ima nalakirane nokte i voli paštetu od tune koju radi njena zla baka :D također najzgodnija od svih navedenih ;)


I adopted a cute lil' fetus
from Fetusmart! Hooray fetus!

naš fetus uvijek spreman za tulač! :)

ponedjeljak, 15.09.2008.

dakleee....

bio bi red da i ja končno neš napišemsmijeh:nakon što je ovaj blog lagano pao u zaborav dora p.yes ga je odlučila oživjeti svojim fensi postom o orlandu bloomucerek a ja sam pak odlučila napisati jedan užasnoglupdosadanzijevpost o školi jer naime realnost se protivi onome što mi mislimozujoa to je da smo još na neki čudni način jednim djelom mozga na praznicima... nažalost škola je počelanoi našim brigama došao je POČETAKnut inače upisale smo se u klasičnu i ekipa je supačthumbupsmokinparty ali zadaćama iz matematike nema krajaburninmad a ni iz hrvatskog nije ništa bolje. jesen je počelacry(mrzim jesen) i vrijeme je pokazatelj moga raspoloženjadeadtuzanako ste vi ostali veseli samo tako nastavite yes
šalje vam puno pusa(sa pomalo emo završetkom) dora j.

15.09.2008. u 15:40 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>