<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Tko je? Sto je? Zasto je?

Vrlojakouzasno sexi blog na kojem djeluju ljudi koji se ne kuze u matematiku i neznaju nit rijeci grckog te se oslanjaju samo na gramatiku. Ovdje se pisu stvari koje prve padnu na pamet, ima psovki, objavljanja tudjih slika i ostalih ilegalnih tvorevina i akcija, dakle ima preprodaje, dilanja itd. Stvoren je na veliki petak, iz potovanja prema Isusu i krscanstvu te sluzi za objavljivanje svega sto sam naveo malo gore.

Pisite s postovanjem, Duhom Svetim i letecim svinjama.

[made by: DMTTID - to je šest osoba]

Counter

Linkovi

GOOGLE!

Net.hr portal
Myspace?
Last.fm
Facebook
Imagini

[DMTTID] - clanovi

~ prvo slovo u [DMTTID]
Draga i milodavna osoba, kriva za sve ovo, organizirala prve bitke jana boca u Hrvatskoj. Ima mnogo tajnih organizacija koje je organizirala i koje dandanas vodi, ukljucujuci mnogo blogova.

~ drugo slovo u [DMTTID]
Covjek jakog i snaznog karaktera, koristi mnoge mudre misli u zivotu tako da ga zovu i Mudrac. Takodjer ateist i najveci zajebant.

~ trece i cetvrto slovo u [DMTTID]
Dva nedefinirana slova tako da se ne zna tko je tko u nazivu nasem. Pisat cu za oboje. Dakle, dvije jako dobre, prposne i vesele osobe, nose imena sa istim pocetnim slovom, godina dana razile u starosti. Nju zovu tigeress, mene zovu imenom.

~ peto slovo u [DMTTID]
Ivančice voli jakooo...naj cool od sviju nas i maherica u latinskom!! I u grčkom ;) Voli lika sa šeširom iako joj je nesuđen :( Ima plavu kosu i bit će debela ako se ne počne bavit sportom :|

~ šesto slovo u [DMTTID]
Dobra i vesela cura, malo divlja, trenira karate i ima sestru. Osim toga zabavna je i pametna. Nadasve simpatična. Stalno ima nalakirane nokte i voli paštetu od tune koju radi njena zla baka :D također najzgodnija od svih navedenih ;)


I adopted a cute lil' fetus
from Fetusmart! Hooray fetus!

naš fetus uvijek spreman za tulač! :)

petak, 08.08.2008.

Dakle

Prekjučer se desila jedna jako ljepa stvar. Sjedimo Sara i ja u Milenijumu i dođe sara i kaže gle Orlando Bloom! I ja onak da ziher se počnem smijat. I okrenem se i vidim FAKAt. I poslje smo ga išle pratit al se izgubiono. Uglavnom sljedeći dan ja pročitam u novinama da je navedeni u zAGREBU!!!!
DDDDDDD!!!!!!
Tako da to nije bio plod naše mašte!!!!

Mua!!

08.08.2008. u 13:39 • 3 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>