Trazim muskarca za brak u njemackoj - Susretit će se u sredini

četvrtak , 27.12.2018.

Bračne ponude - Nemačka










Click here: Trazim muskarca za brak u njemackoj






Ti bi takodje trebala biti dobrog izgleda i njegovana. U Njemačkoj živim već sedam godina, i još nisam pronašla svoju srodnu dušu.



trazim muskarca za brak u njemackoj

Ti bi takodje trebala biti dobrog izgleda i njegovana. Avanture me ne interesuju. Ne tražim nekog posebnog ljepotana, bitno mi je da ima srce i dušu i da se zna ponašati kao pravi muškarac prema ženi.



trazim muskarca za brak u njemackoj

Bračne ponude - Nemačka - Jedino je uslov da se doselio kod mene u Njemačku, pošto tu imam svoje firme i radim, dobro mi ide i ne bih voljela to napustiti, jer ipak tu sam dugo.



trazim muskarca za brak u njemackoj

MOLIM SAMO OZBILJNI DA SE JAVLJAJU… Slobodna, živim i radim u Njemačkoj, tražim slobodnog, ozbiljnog, duhovitog muškarca za vezu i brak. Emma, živim u Berlinu, imam 44 godine, razvedena, živim sama, tražim karakternog, pažljivog i normalnog muškarca za vezu i brak, dosadila mi samoća. DA IZABEREM NAJBOLJEG ZA SEBE A DA IZBJEGNEM PREVIŠE VAŠIH POZIVA, BESPOTREBNIH, A NEZNAM TKO SI, LAJKAJTE OVU SLIKU ILI NAPIŠITE KOMENTAR ILI JA. PREGLEDAT ĆU I JAVITI SE ONIMA ZA KOJE SMATRAM DA SU ONI MOŽDA PRAVI KOJE JA TRAŽIM. POSLIJE NAŠEG KONTAKTA ODLUČIT ĆU, KOJI ĆE ME KROZ ŽIVOT PRATITI. MOŽE I VIBER, ZA DALJI KONTAK. MOLIM SAMO OZBILJNE, AVANTURE NE DOLAZE U OBZIR.. AKO ISTO ŽELIŠ I TRAŽIŠ JAVI SE! AKO POSTOJIŠ NEGDJE, LAJKAJ OGLAS DA TI SE SVIĐAM, I JAVIT ĆU TI SE, AKO MI SE SVIĐAŠ. ČEKAM MOŽDA SI TU NEGDJE, NADAM SE PREPOZNAT ĆU, DA SI PRAVI ZA MENE! KONTAKTIRATI JE MOŽETE ISPOD KLIKOM NA SLIKU.



Trazim zenu
Ne kažem da su Nijemci loši ljudi, ali teško je naći pravog čovjeka, koji te ne bi zeznuo za nešto. Oni su takvi, gledaju samo na svoju korist. Za sebe kaze da je izuzetno temperamentna, ali i staložena kulturna, razume ljudsku tugu i radost. Pojedini sajtovi nude krajnje detaljnu pretragu, pa ponude možete da pretražujete prema adresi stanovanja onog ko je postavio oglas kada su u pitanju žene iz Srbije, njihovi oglasi su podeljeni prema gradovima, a postavljaju ih žene iz svih delova naše zemlje. Za više detalja pogledaj moj.

[Martin Marix Evans|Balkan Dating Site, 100% Free Online Dating in Balkan, KY|Halooglasi ona traži njega]






Oznake: brane, ponude, &, Nemačka

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.