Sex i grad - Solin

nedjelja , 20.01.2019.

SEKS I GRAD: Šta bi bilo da Keri, Mirandu, Samantu i Šarlot gledamo danas?










Dating Site: Sex i grad






Meni je dvojka puuno bolja od prvog filma jer zaista ima pregršt smiješnih scena i nisam oči odvajala od platna pa čak ni pri otvaranju grickalica što je ostavilo grozne posljedice za tete koje čiste kino : Odličo, zabavno, smiješno, pogledat ću ga još jednom sigurno. Ali, postoji i tradicija, vekovni ustaljeni način života, koji baš ništa ne može da promeni. Samantha Kim Cattrall dobija zanimljiv predlog, da poseti Ujedinjene Arapske Emirate, tačnije ekskluzivno-egzotični Abu Dhabi.



sex i grad

Samanta bi pokrenula kompaniju koja se bavi društvenim mrežama. Sve to skupa čini boravak na Bliskom istoku prijatnim i nezaboravnim iskustvom. Iza prvog ćoška, Keri i Miranda bi se bacile na uličnu picu, dok bi Šarlot postala nepodnošljivo mrzovoljna.



sex i grad

Rasta Sex I Grad MP3 Download - Uglavnom, priča ne postoji i sve je jako jako glupo i naporno za gledati. Umesto da Keri ostavi preko samolepljivog papirića za poruke, Burger bi joj poslao poruku na četu, a zatim je blokirao.



sex i grad

Keri bi se viđala sa vrhunskim programerom. Samanta bi pokrenula kompaniju koja se bavi društvenim mrežama. Umesto prostrane kancelarije na Tajms Skveru, njen ofis bio bi smešten u nekom penthausu na obodima Njujorka. Keri bi imala kožnih stotinu pari Pjer Hardi cipela. Zelene satenske štikle sa otvorenim prstima u Manolo Blanik stilu danas su totalno aut. Umesto haljine antisemite Džona Galijana i Guči torbica Keri bi se opredelila za Selin. Kolumna više ne bi izlazila u časopisu Vogue, već bi je Keri redovno pisala za Vogue. Nakon što bi je Samanta ubedila kako se to čudo uopšte koristi, Keri bi pratilo najmanje 60. Glavni problem bi bio sex uskladiti tvitovanje i vezu. Umesto da Keri ostavi preko samolepljivog papirića za poruke, Burger bi joj poslao poruku na četu, a zatim je blokirao. Obučena u seksi donji veš specijalno odabran za datu priliku, Samanta bi se gard prevarila u svom uverenju da su svi vlasnici penisa na Čet Ruletu mladi zgodni momci. Umesto Cosmopolitan koktela, ekipa bi pila votka-sodu. Ko još u današnje vreme sebi sme vrad dozvoli onoliko kalorija?


Sex And the city season 6 extras, a farewell part 1
No, to sad uopće nije bitno. Ispralo se nikad do tada nepotrošeno prijateljstvo četiriju žena. Ubacivanje nekih novih likova je za pohvalu, kao recimo lik dadilje Erin Alice Eve , ali ipak su to samo kratke epizode, sa minornom minutažom. Međutim, mana filma je što imamo plitku priču, dobrano već izlizanu, sa glavnim likovima koji su apsolutno jednodimenzionalni, uz klišeizirane dijaloge. Meni je dvojka puuno bolja od prvog filma jer zaista ima pregršt smiješnih scena i nisam oči odvajala od platna pa čak ni pri otvaranju grickalica što je ostavilo grozne posljedice za tete koje čiste kino : Odličo, zabavno, smiješno, pogledat ću ga još jednom sigurno. Kao i uvijek, makar u serijama u manjoj mjeri, sve se vrti oko Carrie koja i ovoga puta od svojih problema radi slona dok se njezine dvije prijateljice Charlotte i Miranda uistinu suočavaju sa pravim problemima koje donosi majčinstvo u filmu je toj temi npr. I dok čak i kritičarka naziva film 'uvredom za sjećanje na pametno napisanu seriju', procjenjuje da 'čak ako film i nije ništa više od dvosatnog modnog showa, ipak će privući publiku. Umesto kolumnistiknje dnevnih novina, Keri bi bila blogerka.

[Dating sites for hiv positive zimbabweans|Fast dating tecnisa|Dating a guy when pregnant]






Oznake: nekada, i, sada, glumice, iz, serije

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.