Kako instalirati badoo - Sisak

srijeda , 19.12.2018.

Viber: besplatno razgovarajte s vašeg računala










Dating Site: Kako instalirati badoo






Prije par mjeseci sam aktivirala viber na tabletu, koji je nažalost pao i razbio se. Poštovani, molim Vas za pomoć. Kako instalirati Viber na mobilni uređaj pogledajte u.



kako instalirati badoo

Poštovani, molim Vas za pomoć. Kliknite na neki od vaših kontakata kako biste započeli komunikaciju. Kako instalirati Viber na mobilni uređaj pogledajte u. Nakon toga u polje upišite broj vašeg mobilnog telefona na kojem imate instaliran Viber i zatim klik na Continue.



kako instalirati badoo

Viber: besplatno razgovarajte s vašeg računala - Na vaš mobilni telefon će stići poruka od Vibera sa četveroznamenkastim kodom za aktivaciju izgleda otprilike ovako.



kako instalirati badoo

Napomena: Kako biste mogli koristiti Viber na računalu, prvo ga morate imati instaliranog na vašem mobilnom uređaju. Kako instalirati Viber na mobilni uređaj pogledajte u. Spremite program na vaše računalo. Pričekajte dok Viber završi instalaciju. Pojavit će se prozor na kojem je potrebno potvrditi da imate instaliran Viber instalirati vašem mobilnom uređaju. Nakon toga u polje upišite broj vašeg mobilnog telefona na kojem imate instaliran Viber i zatim klik na Continue. Na vaš mobilni telefon će stići poruka od Vibera sa četveroznamenkastim kodom za aktivaciju izgleda otprilike ovako. Upišite vaš kod u polje i zatim klik na Enter Viber. Nakon kako aplikacija je spremna za upotrebu.


INSTALIRAO SAM BADOO
Sada želim ponovo na novom tabletu viber, ali ne uspijevam. Spremite program na vaše računalo. Upišite vaš kod u polje i zatim klik na Enter Viber. Pojavit će se prozor na kojem je potrebno potvrditi da imate instaliran Viber na vašem mobilnom uređaju. Ne znam na koji način sad mogu aktivirati viber. Međutim ne dolazi do sinhronizacije kontakata između dva uređaja.

[Dating sites database|Kako prepoznati karmicku vezu|Iskustva sa oglasima osobna poznanstva]






Oznake: Viber, besplatno, razgovarajte, s, vašeg, računala

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.