Kako poboljsati seks - Stvarne djevojke

četvrtak , 20.12.2018.

Evo kako povećati seksualnu želju i poboljšati libido










Click here: Kako poboljsati seks






Lubrikant je odličan na usnama, na vibratoru, na rukama... Vežbajući u ovom položaju poboljšaćete protok krvi do karlice.



kako poboljsati seks

Orgazmičko ljubljenje Probajte ovaj super trik: Svaki puta kad svršite poljubite ga strastveno i polagano. Vjenčali smo se na Havajima i dobili smo divnu kćer.



kako poboljsati seks

Kako poboljšati potenciju i seksualni život: Stručnjaci odgovaraju na pitanja koja muče 87% muškaraca - Kako biste to izbjegli, potrudite se da predigra dugo traje, a možete je započeti već samim odlaskom pod tuš ili ostavljanjem seksi poruka za vrjeme radnog vremena.



kako poboljsati seks

Igrajte se s pozicioniranjem Raspoloženje tijekom predigre ovisi o tome kako pozicionirate svoja tijela. Ako vi želite biti glavni, sjednite na njega i omotajte noge oko njega tako da ga ljubite odozgo. Želite da on preuzme vodstvo? Stanite, a on neka vas obrgli rukama i ljubi. Seksi ležeća opcija je poza 'žlice' — gurnite svoju guzu u njegovu zdjelicu i prepustite se poljupcima. Osjetite njegov dah Postoji nešto jako senzualno u trenutku kad osjetite partnerov dah na svojim usnama. Lagano dotaknite usnama njegove i pustite da mu se dah zadrži na vašoj koži. Mijenjajte pokrete Mijenjanje tehnike povećava uzbuđenje zato izmjenjujte različite pokreta usnama: Povucite jezik naprijed i nazad između njegovih usana Zavrtite jezik oko njegovog, zatim uzmite njegov jezik u svoja usta i sišite ga kao što biste njegov penis. Nježno grickajte njegovu donju usnu. Osjetite ritam Kako biste osjetili strastven poljubac pun emocija, stavite ruku na njegovo srce i ljubite se u ritmu s kucanjem njegovog srca. Uključite ruke u akciju Ljubljenje se ne odnosi samo na usne, budite kreativni i s rukama. Zavodljivo se igrajte s njegovim prstima kao da se igrate s penisom, stavite ih u usta i strastveno ližite dok ga gledate u oči. Ne zaboravite uši Prislonite usne na njegovo uho i šapćite mu koliko jako ga želite u sebi i što biste mu napravili. Čak i samo stenjanje može biti dovoljno da ga raspametite. To je najbrži i najlakši način da se pojača strast u krevetu. Istražite mu tijelo usnama Pružite mu poljupce na najosjetljivija područja na tijelu. Neka vam se usne zadrže na njegovoj ključnoj kosti i na mekom dijelu kože ispod pazuha. Uši su još jedna osjetljiva točka: ljubite mu i grickajte ušne resice i lagano jezikom prođite kroz po cijelom uhu. Ne oralni seks Sada zagrijte situaciju tako da se spustite dolje. Ljubite mu testise, bedra, donje trbušne mišiće, perineum... Pojačajte napetost tako da ćete mu dopustiti da osjeti samo vaš obraz i dah na svom penisu. Orgazmičko ljubljenje Probajte ovaj super trik: Svaki puta kad svršite poljubite ga strastveno i polagano. S vremenom, oboje ćete izgraditi nove neuronske puteve koji će povezivati orgazam s dubokim, strastvenim poljupcem. Nakon nekog vremena, čak i samo poljubac će vratiti vašu memoriju u stanje blaženstva. I neka ljubljenje bude glavni događaj. To je snažan, zabavan način povezivanja, ali mnogi parovi ga koriste samo kao uvod u seks, što znači da ako niste raspoloženi za seks, propustit ćete i uživanje u ljubljenju. Dajte mu francuski poljubac umjesto puse u obraz kad dođete s posla, ljubite se dok gledate film na kauču ili si priuštite spontani strastveni poljuac tijekom šetnje.



TOP 5
Isto vrijedi i za djevojke — možete uzbuditi vašeg partnera samo govorom teško je zamisliti, zar ne? Da biste i vi imali koristi od ove tradicionalne istočnjačke metode predlažemo vam 8 vežbi koje možete da radite i u svojoj kući. Osim toga, bundeva i suncokretove semenke prepune su zdravih masti što je veoma važno za intimno zdravlje. Neka vas filmska čarolija uvede u odgovarajući ugođaj. Ovo ce učiniti da u spavacoj sobi praktično osigurate uzbudljivu noć, umesto isključivanja svetla i odlaska na spavanje. To je nešto što o čemu svi mislimo, u stvari, nauka nam govori da najviše odrasli momci misle o tome, najmanje jednom dnevno. Mogu se koristiti i sa seksualnim igračkama i na bazi silikona. Nana Naravno, svež dah je obavezan ako se spremate na seks, ali ako posegnete za nanom, to bi moglo da upropasti vaše sposobnosti u krevetu. Dakle, koliko je vremena prošlo otkada ste to radili u vašem automobilu?

[Smokvica restorani|Oglasi poznanstva split|Kako instalirati viber na laptopu bez telefona]






Oznake: 3, stvari., koje, e, Sigurno, poboljšati, va, Seksualni, život

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.