Upoznavanje deckovih roditelja - Pronađite djevojku

ponedjeljak , 28.01.2019.

Kako preživjeti blagdansko upoznavanje dečkovih roditelja... i ostaviti dobar dojam!










Click here: Upoznavanje deckovih roditelja






Sada ste u gostima, a ne u noćnom klubu. Popile smo kavu i od tad smo si dobre Ne sjećam se kad sam mu tatu upoznala. Opustite se Teško je biti opušten u ovakvoj situaciji, ali imajte na umu da ako i nešto pođe po zlu, uvijek imate i drugu priliku za ispravak dojma. Nedavno sam upoznala djevojku koja se uselila u kucu kod deckovih roditelja i stavila zabranu na bilo kakve njihove nenajavljene posjete, pa, ukoliko zele da se popnu i do tavana, moraju traziti njeno odobrenje...



upoznavanje deckovih roditelja

Upitajte svog dečka da vam kaže kakvi su mu roditelji, što vole, a što ne vole. Sadašnju curu sam upoznao sa svojim roditeljima nakon 3 i pol mjeseca veze. Duboki dekolte u koji će cijelu večer kao hipnotiziran piljiti dečkov pripiti stric, ili još gore, njegov otac znate muškarce po tom pitanju, naprosto si ne mogu pomoći , loš je izbor, baš kao i minica koja jedva da vam prekriva guzu.



upoznavanje deckovih roditelja

Kako preživjeti blagdansko upoznavanje dečkovih roditelja... i ostaviti dobar dojam! - Duboki dekolte u koji će cijelu večer kao hipnotiziran piljiti dečkov pripiti stric, ili još gore, njegov otac znate muškarce po tom pitanju, naprosto si ne mogu pomoći , loš je izbor, baš kao i minica koja jedva da vam prekriva guzu. Nije to nikakva velika drama, nismo to nit planirali kao nešto posebno, jednostavno je tada već počela dolaziti kod mene doma pa je naravno usput upoznala i mamu i tatu.



upoznavanje deckovih roditelja

Sadašnju curu sam upoznao sa svojim roditeljima nakon 3 i pol mjeseca veze. Nije to nikakva velika drama, nismo to nit planirali kao nešto posebno, jednostavno je tada već počela dolaziti kod mene doma pa je naravno usput upoznala i mamu i tatu. Ja sam njezine upoznao par dana kasnije na nekoj kazališnoj predstavi na koju su došli i oni da pogledaju i vide kako im kćerka glumi. Uglavnom, ja ne gledam na to kao na bog zna šta, ono u smislu da se sad treba pripremat na to, pa onda da se službeno dolazi na neku večeru i sl, to su mi pizdarije, roditelje se ionako upozna usputno, pogotovo ako i jedno i drugo žive sa roditeljima još, a u to vrijeme mi smo živjeli i jedno i drugo s roditeljima. Mislim da je glupo namjerno odgađati ikakav kontakt sa partnerovim roditeljima, jer ipak su roditelji jedan dio života svakoga od nas, i ne vidim smisao u tome da skrivam curu od svojih roditelja. Uostalom, meni je drago kad se roditeljima svidi moja cura i kad im je drago da sam sretan Budući da sam još skeptična oko onog - Dok nas smrt ne rastavi - tek kad poželim to izgovoriti, ili mi barem ideja da se idućih xy godina budim kraj njega ne bude strana, onda ću ga poželjet upoznat s roditeljima. Do tad je bitno da se meni sviđa. Inače, to je onoliko big deal koliko sam to takvim učiniš. Osobno su mi jako bitni korektni među-obiteljski odnosi, a mnogo se lakše potruditi oko tog korektnog odnosa s njegovom mamom još nikad nisam čula da su tate problem kad tu njenu sreću najveću, zjenicu oka njena, stvarno voliš. Od bivseg prije njega upoznala roditelje nekon godine dana veze. A sadasnjeg ne namjeravm upoznati sa svojima tako skoro, niti upoznati njegove, odustajem od tih upoznavanja Ja sam roditelje sadašnjeg dečka upoznala nakon.. Pošto živim sam cimericama u stanu ,nemamo baš puno vremena na raspolaganju da budemo sami ,a on je jedinac, tako da sam nakon dužeg skupljanja hrabrosti otišla upoznati dotične! Čak sam dobila poklon za Božić,a nisu me tad još upoznali! Zaboravih napomenut da do sad nisam uponala roditelje niti jednog dečka.. Upoznah ih nakon nekih godinu i pol. On je moje isto možda nakon godinu i pol - dvije. Njegovu majku ne mogu nacrtanu vidjeti. Osim toga, sve je divno. Dečkovu mamu sam upoznala nakon mjesec dana veze na prečudan način. Biser mi je rekao da dođem u osam ujutro pa da visimo zajedno, kao mama će mu bit na poslu. Pozvonila sam u 7 i 45, a vrata je otvorila njegova mama raščupana i u piđami. Popile smo kavu i od tad smo si dobre Ne sjećam se kad sam mu tatu upoznala. Moje je vidio i upoznao prije nego smo prohodali, pa tu nije bilo većih problema kolko se sjećam.



DNEVNJAK - Lik u ženskom WC-u
Uglavnom, ja ne gledam na to kao na bog zna šta, ono u smislu da se sad treba pripremat na to, pa onda da se službeno dolazi na neku večeru i sl, to su mi pizdarije, roditelje se ionako upozna usputno, pogotovo ako i jedno i drugo žive sa roditeljima još, a u to vrijeme mi smo živjeli i jedno i drugo s roditeljima. Od bivseg prije njega upoznala roditelje nekon godine dana veze. Moje je vidio i upoznao prije nego smo prohodali, pa tu nije bilo većih problema kolko se sjećam. I da ostanes pri tom stavu. Upitajte svog dečka da vam kaže kakvi su mu roditelji, što vole, a što ne vole. Nije to nikakva velika drama, nismo to nit planirali kao nešto posebno, jednostavno je tada već počela dolaziti kod mene doma pa je naravno usput upoznala i mamu i tatu. Zaboravih napomenut da do sad nisam uponala roditelje niti jednog dečka.. Osim toga, sve je divno. Ali, ne smijete stalno šutjeti.

[Upoznavanje i susreti uživo Hrvatska|Seksi adresar novi sad|Seks u skoli]






Oznake: kako, preživjeti, blagdansko, upoznavanje, dečkovih, roditelja, i, ostaviti., dobar, dojam!

Crna rotkva i med forum - Susretit će se u sredini

Crna repa zaista me izvukla iz groznoga kašlja










Click here: Crna rotkva i med forum






Danas je mnogima izuzetno teško da se posvete sebi na pravi način. Biće potreban med u krajnjem slučaju — šećer i jedna manja činija. Kod visokih doza u osjetljivih osoba moguć je nadražaj želuca.



crna rotkva i med forum

Od 2 sata popodne ne jesti ništa ni piti strogo se pridržavajte ovog pravila ako želite uspješno izbaciti kamenčiće. Zdrava hrana je najdivniji dar prirode u kojem treba uzivati i pametno ga koristiti. Pravilna ishrana osnova je dobrog zdravlja.



crna rotkva i med forum

Tahan halva kao lijek - Ukoliko vas muči hiperpigmentacija nastala usled , taj problem pokušajte da rešite pomoću sledećeg recepta: Iscediti sok iz nekoliko cvetova nevena i pomešati ga sa sokom od pola limuna i sokom od crne ribizle dovoljna je jedna šaka bobica. Šećer u tahan halvi Šećer je jedan od dva glavna sastojka u tahan halvi.



crna rotkva i med forum

Zdrava hrana je najdivniji dar prirode u kojem treba uzivati i pametno ga koristiti. Ukoliko na vreme hranu shvatimo kao preventivu i lek, mozemo sebi omoguciti srecniji, kvalitetniji i duzi zivot. Pravilna ishrana osnova je dobrog zdravlja. Sto raznovrsnija ishrana doprinece citavom organizmu dobru kondiciju. Kada je hrana u pitanju ne smemo zaboraviti ni stare poslovice: 1. Zdravlje ulazi na usta. Jedemo da bismo ziveli a ne zivimo da bismo jeli. Dorucak pojedi sam, rucak podeli sa prijateljem a veceru daj neprijatelju. Svi tekstovi objavljeni na sajtu prikupljeni su sa najboljom namerom. O svakom pitanju, predlogu ili informaciji iz tekstova pre primene terapije konsultujte lekara. Nemojte da odlažete odlazak lekaru ili da se oglušite o prepisanu terapiju zbog informacija procitanih na našem sajtu. Medicina veoma brzo napreduje u novim saznanjima. SEO optimizacija sajta: TotalDizajn, Beograd Prijatelj sajta: Web dizajn: Mungosoft - 2018.



Salata od crne rotkve Recept
Šećer u tahan halvi Šećer je jedan od dva glavna sastojka u tahan halvi. O svakom pitanju, predlogu ili informaciji iz tekstova pre primene terapije konsultujte lekara. Važno je napomenuti da aktivni spojevi iz sikavice nisu topivi u vodi pa priprema čajeva i uvaraka nema nikakvog smisla, a tinkture su zastarjele. Kod nekoga nije potrebno energiju davati. K tome, još ima sposobnost samoobnavljanja, ali upozoravamo - samo do određene granice. Crna rotkva je idealna kod kašlja i grlobolje starinski recept : odreže se kapica da bude kao poklopac , doljnji dio se izdubi da bude kao lonac i unutra se stavi med. Ukoliko nastavite da koristite sajt smatra se da ste saglasni sa navedenim uslovima. Medjutim, cak i kada se koriste lampe, potrebno je korigovati ishranu, nacin zivota, smiriti se… Ja mislim da je dobra stvar i kombinacija suncanja, UVB lampi i krema. Na poslu sam pa mozda trenutno previse razmisljam kao kemicarka, ali moram odgovoriti:mi doma izdubimo rotkvu i napunimo medom, pustimo da odstoji dok se med ne razrijedi i postane potpuno tekuć — onda se pije. Za ove kamence, koje ne prate simptomi bolesti, u medicini se koristi naziv ''tihi kamenci''. Pa vi odlucite kojoj kemicarki vjerovati No sad opet kao mama : mi koristimo ovaj narodni lijek vec 4 godine i stvarno pomaze. Zbog svega navedenog nemožemo smatrati da je tahan halva lijek ali isto tako vam i ne dajemo sajvet da je nejede uopšte nego je samo konzumirajte povremeno i umjereno.

[Chat bosna i hercegovina|Upoznavanje na engleskom jeziku!| GAY IN NIS•Gay-Serbia.com]






Oznake: Tahan, halva''!, kao, lijek

Jebanje sa matorcima - Pravi datiranje

Matori jebu










Click here: Jebanje sa matorcima






Jebacina Rekla mi je da nakon što je vidio Earl's veliki veliki penis i način na koji je jebeno, i kako joj baka ne bi mogao zaustaviti cumming iz načina njegova veliki penis joj je udaranje ispruži maca, ona ide sama luda i znao je morala jebati ga previše. Moje noge su savršeno previše. Vlzne picke koje samo cekaju kurac u picku snimaju se samo za vas.



Jebanje sa matorcima

Sadu, sa jednom prelepom cicom, kojoj sam također popušio, ali i koju sam tucao, kao da je žena. Što se tiče grudnjaka Betsy bi nositi seksi čipki kaiša grudnjak koji je nosila ispod joj prom haljina. Kad je posegnuo za svojim zatvarač i rekao da je Earl ide divlja i potrebno da ga sisati, on je samo nju ignorirao i okrenuo joj oko i napravio joj lice natrag u kamion.



Jebanje sa matorcima

Pornic karanje napaljene klinke, sex sa dedom - Iako Betsy je tanka i mladi u potrazi ona ima jebeno puno dječaka i nekoliko starijih ljudi previše. Jebanje Sex sa devojkama Nakon što je u zrak kamion je tako vruće i pun požude Betsy snuggled do Earl i počeo trljajući njegov veliki veliki penis bacio neugodno hlače.



Jebanje sa matorcima

Malo sam, iskreno, i namrno flertovala sa njim, zabacivala kosu, prekrštala noge i gledala kako je ovaj dobroćudni udovac pomno pratio svaki moj pokret. Seao je pored mene, zagrlio me, poljubio u kosu i ruka mu je sa mog ramena skliznula prema mojim velikim sisama. Da li sam imala prava da se bunim? Počeo je da mi ispipava butine najpre nevino, a zatim sve jače i sada sam već shvatala u kom pravcu idu stvari. I ništa nisam mogla da uradim da to sprečim. Rešila sam da je bolje da se prepustim i prebrinem to, pa sam i ja njega počela da hvatam za njegov očigledno veliki kurac. Osećala sam njegov napaljeni starački dah na sebi i nije da mi je prijalo, ali sam se nekako osećala bezbedno. Deda jebe, kurac kida kao u incest pornicima Počeo da mi vadi sise iz bluze, a ja sam rešila da pokažem inicijativu, spustila glavu do njegovog šlica, otkopčala ga i spazila monstruma od dedinog kurca kakvog nisam očekivala! Strpala sam mator kurac u usta bez razmišljanja znajući da ću makar privremeno rešiti tako neke probleme. Isprva mu je bio poludignut i ogroman i prosto sam se plašila kakav će mu biti kad se ceo digne, totalno incestno ali briga me volim to jebanje volim taj sex! Zavrnula sam mu kožicu i otkrila sjajni glavić uprkos njegovim godinama. Lizala sam mu vrh kožice i uskoro mu se skroz digao dok je rastao kao testo u mojim kurvinskim ustima. Kada sam ga videla u punoj veličini nisam se više dvomila i želela sam da me jebe u pičku. Skinula sam brzo farmerice, tange sam ostavila, kao da sam znala da obučem najlepše koje sam imala, samo sam ih povukla na stranu i brzo na deka Boškovu kurčinu. Sišla sam sa njega, ponovo ga oblizala malo, legla na kauč na stranu i pozvala ga da legne pored mene i nabije mi ga u tesnu pičkicu duboko, što je i uradio. Jebao me je kao konj napaljeni dok sam ga pridržavala za kuk i bila začuđena koliko je vitalan. Uhvatio me je za gušu i zavalio mi jezik u grlo okrećući mi glavu dok me je cepa dedin kurac u ribicu i osećala sam vatru u stomaku koja me izjeda. Osećala sam da ću doživeti svoj prvi orgazam, što i jesam. Onda sam ustala, spustila glavu do deda Boškovog kurca najboljih pornica, stavila usne na krajeve glkavića i drkala mu kad mi je svršio u usta ostavljajući da mi sperma curi sa usana kao najgoroj porno kurvi. Znam, neki od vas će se pitati zašto sam to uradila i ne krivim vas, ali meni je prijalo i sada redovno upražnjavam perverzan sex, a kiriju ne plaćam, samo mu pomažem oko kuće, završavam školu i planiram da upišem višu poslovnu. Život me nije mazio, ali deda Boško apsolutno jeste.



Gta San an dreas Cj spašava svoju devojku! :-)
Toliko se uzbudim da prosto izgubim glavu. Kada sam događaj pucati s moje kose u svinja repova i obučeni u nabrane suknje i tenisice s komotnu vrhova, ja sam mlada nevina izgled. Jer mislim da ti to nisi, a i nije moj nivo sa nekim razgovaram na uvredljiv način. Ponekad ću nositi seksi grudnjak čipka na trendy klub, s ciljem isticanja moj ogroman tamno smeđe bradavice. Jebacina Rekla mi je da nakon što je vidio Earl's veliki veliki penis i način na koji je jebeno, i kako joj baka ne bi mogao zaustaviti cumming iz načina njegova veliki penis joj je udaranje ispruži maca, ona ide sama luda i znao je morala jebati ga previše. Rešila sam da je bolje da se prepustim i prebrinem to, pa sam i ja njega počela da hvatam za njegov očigledno veliki kurac. Međutim, ako izuzmem nekoliko pojedinaca koji su ovde komentarisali moj post dobronamernim žargonom, i kojima se zaista zahvaljujem na razumevanju, kod velike većine vas na forumu bar kod one većine koja je pisala ovde primećujem mnogo žešću gerontofobiju, bifobiju, neznam ni ja kakvu sve-fobiju, od onih na koje se mnogi od vas žale da osećaju fobiju prema vama. Ona nije bila tu za romantiku koja je za nju dečki poput Jo Bob. Zašto misliš da sam homofobičan??? Zbog moja firma 32D dojke sam odmah može transformirati iz ove nevine mala škola devojka izgleda, da se vraški trashy 18 do 20 godina stare nestašan teen izgled.

[Sajt za upoznavanje: Kurve iz Srbije|Mala vrata sex oglasi|Balkan erotic]






Oznake: Grupni, sex, sa, matorkama, matorke, vole., grupnjak

Bosanski sex video - Susret s djevojkom

Rezultati pretrage - bosanski










Click here: Bosanski sex video






Watch this 1080p video only on pornhub premium. Na ovom sajtu mozete gledati DOMACE PORNICE SA BALKANA. Imamo odlične video klipove odabrane samo za vaše zadovoljstvo i nadamo se da ćete biti naš verni posetilac. En actualisant aujourd'hui, vous bénéficiez d'une semaine d'accčs gratuit Sans publicités + Contenu Exclusif + Vidéos HD + Annuler n'Importe Quand En vous inscrivant aujourd'hui, vous bénéficiez d'une semaine d'accčs gratuit Sans publicités + Contenu Exclusif + Vidéos HD + Annuler n'Importe Quand Proposant un contenu exclusif non disponible sur Pornhub.



bosanski sex video

Stream milf, pregnant and celebs xxx movies for free. Luckily you can have FREE 7 day access! Na našem sajtu možete pronaci erotske seksi i zgodne devojke i žene u klipovima koje možete gledati na vašem računaru ili telefonu besplatno.



bosanski sex video

Rezultati pretrage - bosanski - Our porno collection with 2 million videos and mobile version with 1 million videos will make your life colorful. MASTURBACIJA, KRATKI I DUGI SEKS KLIPOVI, PLAVUŠE, CRNKE, RIĐE, SVE NA JEDNOM MESTU.



bosanski sex video

Porno film je jedan od najboljih sajtova na kojima možete gledati porno i seks video snimke. Na našem sajtu možete pronaci erotske seksi i zgodne devojke i žene u klipovima koje možete gledati na vašem računaru ili telefonu besplatno. Mi redovno ažuriramo našu porno film kolekciju, i dodajemo samo popularne i seksi snimke. Imamo video snimke iz različitih regiona u svetu, kao i sve vrste kategorija - amaterski seks, seks sa zrelim ženama, oralni seks, analne seks scene sa ženama i devojkama koje vole velike muške alatke, seks scene sa napaljenim devojkama, amaterske porno filmove i mnogo više. Imamo odlične video klipove odabrane samo za vaše zadovoljstvo i nadamo se da ćete biti naš verni posetilac. Gledajte porno na našem sajtu i posetite naš sajt svaki dan, jer dodajemo nove video snimke s vremena na vreme. Sajt je na srpskom, tako da ne morate svoj kompjuter izlagati potencijalnim malverima na porno stranim sajtovima, i lako ćete biti u situaciji da nađete ono što vas zanima. Kvalitet našeg sajta je naš glavni moto. Na sajtu će biti objavljivani porno filmovi svake sedmice, sa najpopularnijim sadržajem, i broj pornografskih klipova raste iz dana u dan. Naš sajt je jedan od najposećenijih srpskih porno sajtova. Veliki broj snimaka su razvrstani po kategorijama, kako bi lakše našli ono što vas pali. Porno filmovi su veoma seksi i sigurno će vam se dopasti. Svi modeli imaju 18 ili više godina u vreme snimanja. Video snimci su embedovani sa najvecih porno sajtova. Mi ne proizvodimo snimke i nemamo ih na našem serveru, stoga ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj snimaka. Sajt koristite prema sopstvenom nahođenju. Sajt nije namenjen osobama mladjim od 18 godina! Ukoliko imate manje od 18 godina, napustite sajt. Sve osobe na snimcima su starije od 18 godina. Mi ne hostujemo snimke, ne proizvodimo snimke, i ne uploadujemo ih na nas server, vec ih samo embedujemo sa popularnih porno sajtova, i stoga nismo odgovorni za sadrzaj snimaka. Ukoliko zelite da uklonite snimak, posetite xhamster. Ukoliko imate manje od 18 godina, napustite sajt. Sve osobe na snimcima su starije od 18 godina. Mi ne hostujemo snimke, ne proizvodimo snimke, i ne uploadujemo ih na nas server, vec ih samo embedujemo sa popularnih porno sajtova, i stoga nismo odgovorni za sadrzaj snimaka. Ukoliko zelite da uklonite snimak, posetite xhamster.



Domaci Filmovi 2016 Novi Domaci Film 82016 Kool
Porno film je jedan od najboljih sajtova na kojima možete gledati porno i seks video snimke. MASTURBACIJA, KRATKI I DUGI SEKS KLIPOVI, PLAVUŠE, CRNKE, RIĐE, SVE NA JEDNOM MESTU. Ukoliko zelite da uklonite snimak, posetite xhamster. Every day thousands of new porno movies including Bosanski Porno are added to different languages and mobile version. MLADE CICE, JEBANJE, DOMACI PORNO, SEX KLIPOVI, MILFARE, SVINGERI, PUSENJE, ORAL, POZNATE SRPSKE PORNO GLUMICE I OSTALI DOMACI PORNICI. PORNO FILMOVI SA xYU PROSTORA SU VEOMA POPULARNI, ZATO STO SU DEVOJKE SA BALKANA NAJLEPSE!

[Zmaj od šipova parovi|Sex zg|Znakovi karmicke ljubavi]






Oznake: rezultati, pretrage, &, BOSANSKI

Upoznavanje preko interneta katolici - Susret s djevojkom

Internet Upoznavanje










Click here: Upoznavanje preko interneta katolici






Izuzetak od razmatra religiju ako koristite versku dating sajt. Ima li šta lepše? Komunikacija je moguća kada i jedna i druga strana pokažu obostranu privlačnost klikom na fotku.



upoznavanje preko interneta katolici

Ako poruka nekoga, reci joj više o sebi i da izrazim bi volite da je upoznajem. Twoo, OkCupid, MeetMe i naravno Facebook Zadnjih godina dogodio se pravi procvat portala za online upoznavanje. Tijekom vremena načini komuniciranja u društvu znatno su se promijenili.



upoznavanje preko interneta katolici

Internet Upoznavanje - Odaberite dobru sliku za profil.



upoznavanje preko interneta katolici

Od domaćih portala Iskrice i Smokve do međunarodnih Badoo i Twoo, servisi za online upoznavanje u Hrvatskoj žive svoj život ponude i potražnje. Tabu oko upoznavanja ljudi na netu je odavno razbijen, svakodnevno se otvaraju novi profili i pokreće komunikacija. Svaki od tih servisa ima svoje specifičnosti po kojima se razlikuje od drugih. Iskrica Najpoznatiji i najdugovječniji portal za online upoznavanje u Hrvatskoj. Na tim tulumima članovi su se nakon online dopisivanja mogli upoznati uživo. Iskrica je tako bila prvi portal koji je razbio predrasude upoznavanja preko interneta u Hrvatskoj, ali danas više nije toliko popularan, iako još uvijek privlači preko prosječnih 1200 online članova. Razlog padu popularnosti je pojava novih modernijih sličnih portala i naplaćivanje komunikacije porukama iako je i dalje moguće besplatno slati kratke poruke u naslovu. Tako je danas potrebno platiti 90 kn za 3 mjeseca, 120kn za 6 mjeseci ili 180kn za godinu dana, što zapravo i nije neki veliki trošak. Muških profila je bar 2x više nego ženskih, registracija je još uvijek jednostavna. Badoo Badoo je vrlo brzo nakon pojavljivanja pretprošle godine postao popularan servis za upoznavanje u Hrvatskoj. Međunarodni format sa 243 milijuna korisnika u svijetu osvojio je i lijepu našu s famom da Badoo nije portal isključivo za upoznavanje partnera već mjesto za chat, sklapanje prijateljstava i dijeljenje interesa. Iako naravno da i na Badoou ljudi otvaraju profil većinom kako bi našli nekog za nešto više od dopisivanja. Profil se može potvrditi i povezati preko društvenih mreža što se pokazalo dobrim zbog potvrde autentičnosti i smanjene mogućnosti za lažne profile. Registracija je besplatna, ali kasnije ograničena brojem poruka koje se mogu poslati dnevno samo pet. Prema nekim podacima na Badoo ima 5x više otvorenih profila žena nego muškaraca, ali online stanje baš ne govori tome u prilog. Komunikacija je moguća kada i jedna i druga strana pokažu obostranu privlačnost klikom na fotku. Smokva Najeksplicitniji i najdirektniji portal za online potragu za partnerom u Hrvata. Registracija na portal je inicijalno besplatna, ali da bi stupilo u kontakt s drugim članovima potrebno je uplatiti minimalno 7 kn za korištenje na 42 sata do 40kn za 14 dana. Na siteu je online prosječno 1800 članova iz cijele regije 80% iz Hrvatske , s time da je muških profila 10x više od ženskih. Komunikacija je klasična kao i na drugim portalima, muškarci porukama, oglasima, pozivima na chat pokušavaju stupiti u kontakt s ženama. Otvaranje profila je brzo i besplatno, ali za objavu oglasa potrebno je imati minimalno 100 postova na Forum. Tako da je instant akcija, kao na drugim portalima, ovdje onemogućena. Oglase većinom stavljaju muškarci, ali nije da nema i ženskih. Na oglas se može javiti privatnom porukom i nastaviti konverzaciju u četiri oka na dvije tipkovnice. Ciljana publika su punoljetni slobodni katolici koji žele živjeti u skladu s naukom crkve i pronaći ozbiljnog partnera s kojim će dijeliti vjeru i vrijednosti. Kreiranje profila je jednostavno kao i na ostalim portalima, kao član imate mogućnost čitati profile, pretraživati prema određenim kriterijima, koristiti algoritme podudaranja, kontaktirati druge, pozivati na privatni chat, sudjelovati na forumu i informirati se o terminima susreta uživo, hodočašća i plesnih tečajeva. Tromjesečna članarina je 100kn, godišnja 200kn. Portal je otvoren prošle godine, u večernjim satima privlači i preko 1000 online članova hrvatskog govornog područja, a u svakom trenutku ima podjednak broj žena i muškaraca online. Twoo, OkCupid, MeetMe i naravno Facebook Zadnjih godina dogodio se pravi procvat portala za online upoznavanje. Svako malo se kod nas pojavljuje neki novi s međunarodnom milijunskom bazom korisnika iz cijelog svijeta. Najpoznatiji od njih je Twoo koji ima više registriranih korisnika u Hrvatskoj od Badooa, ali zbog zagušenja pojavom novih portala i zbog velike sličnosti s Badoom nije u potpunosti zaživio kod nas. OkCupid je jedan od vodećih američkih servisa za spajanje ljudi, kao i MeetMe. Sličnost, konkurencija, zasićenje i relativno mali broj potencijalnih korisnika u Hrvatskoj razlozi su skromnoj popularnosti novih međunarodnih portala kod nas. Na kraju tu je naravno i Facebook, koji nije formalno portal za upoznavanje, ali zbog velikog broja pogodnih funkcija, zapravo je najveći portal za online upucavanje. Slanje zahtjeva za prijateljstvo, lajkanje, slanje poruka i bockanje često imaju konotaciju uleta koji nekad završi vezom ili brakom.



Kako pronaći Devojku/Dečka?
Većinu vremena upoznavanje, ljudi sa Uživo žele da pokažu sebe gola. Iako naravno da i na Badoou ljudi otvaraju profil većinom kako bi našli nekog za nešto više od dopisivanja. Ove stranice rade na istom principu kao i standardne stranice. Imajte na umu da većina ljudi je neprijatno da razgovarate o sebi, jer je to tema oni dobro znaju. Nemojte se odložiti ako on traži da te upoznam. Vaša slika profil treba da prate tri pravila: ona treba da bude nedavni, daju dobar pogled na vaše upoznavanje preko interneta lice, i da ti izgleda pristupačan. Kada govorimo o korisničkom imenu, pobrinite se da je interesantno te da vas predstavlja na pozitivan način. Umesto toga, kažu zbogom kao džentlmen i želim joj sve najbolje. Možda bi susret po danu mogao biti manje stresan nego inače.

[Dopisivanje igrice 123|Sex serbian|Optima dobra veza čini čuda]






Oznake: internet, upoznavanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.