smisleni paradoks

četvrtak, 04.10.2007.

Janie's got a gun (2+0i) - Pilot Druge Sezone

# albert hofmann # alberto gonzales # amazon # amsterdam # atari # atheism # ayahuasca # barcelona # batteries #
Hladnim, strogim, abecendnim redom letjeli su tagovi pred mojim myopičnim očima, već odavno istreniranim za brzo hvatanje relevantnih informacija i ostavljanje svih ostalih u senzornoj memoriji gdje će ubrzo biti prepuštene nepostojanju, zamijenjene hrpetinom drugih jednako (ne)važnih. Ventilator na napajanju je i dalje zujao s par decibela viška, iako se mašina već više puta nalazila na nazovi-popravku kod lokalnog nazovi-servisera. Ne treba posebno napominjati da tip nema pojma o svom nazovi-poslu, a usto je i seljačina koji jednostavno ignorira sve upute koje mu daje osoba ženskog spola nevoljko mu predajući voljeni predmet ("dajde curo vamo kompjuuuter da pa ćemo t ga popravit, reci ćaći da dođe po njeg za par dana, jel"). Ne samo da imam i više nego dovoljno godina da mogu legalno kupiti alkohol u svakoj državi ju-es-ej-a, što povlači da mogu i sama doći skupiti svoj pi-si, nego sam inače slučajno i studentica četvrte godine računarstva kojoj je duboko ispod časti da isti ne popravlja sama nego ga tegli u kvaziservis samo zato jer joj otac odnekud poznaje kvaziservisera koji će ti to sredit i neće naplatit ruke, ajd odnesi barbi bla bla bla ... (Da, stvarno, otkud stari poznaje tog tipa? Nisam sigurna da želim znati... ) Poanta je da je prokleta stvar i dalje prokleto bučna, al mala se u to ne razumi pa i nema pravo glasa, al neka.
# mark pesce # matrix # maya # melbourne # microsoft # military industrial complex # moon # motorhead # mule # murder
Iskreno, ni sama nisam znala što tražim. Bio je to samo dio samo još jednog samo rutinskog dana, ispunjenog sa premalo a-ha trenutaka, premalo umjetnički nadahnutih trenutaka, premalo trenutaka uživanja u besposlenosti tijekom praznika u jednom samo običnom rodnom gradu. Premalo svrhe, premalo smisla. Premalo alkohola, ubacio se on u moj tok misli, koji je očito izvana malo glasniji nego što se iznutra čini. Nije mi se komentirala ta opaska u njegovom standardnom stilu, pa je nastavio: Reci mi, kako čovjek može spoznati Smisao Života? AAAARGHGH j****a te usrana Škodaa!!! On je imao izvanrednu sposobnost da unatoč potpunoj uživljenosti u rally simulacije na Playstation dvojki izgovara fraze poput Smisao Života, Egzistencijalistički Paradoks ili LaPlaceov Demon, i to s velikim početnim slovima (da, to se čuje). Nakon kraće pauze popraćene elektronički rekonstruiranim zvukom škripanja guma i lomljenja metala, rekla sam nešto poput Čovjek je virusni parazit na tijelu ostatka prirode i ne može spoznati ništa više od onog što mu treba da nastavi kombiniranu prokreaciju i destrukciju. Zašto ne igraš s Fordom? I daj ugasi više tu cigaretu. Znala sam da mu nije ni na kraj pameti odbaciti niti-dopola popušenu cigaretu. Uzela sam posljednji Vindijin "100% Blueberry" sokić (mo'š mislit da je to 100%) preostao od prekjučerašnjeg "izleta" (mo'š mislit koliko je to ličilo na izlet) do najbližeg otoka. Ovaj grad je prokleto dosadan, pa se prepuštam daljnjem izlistavanju poluzanimljivih tagova.
# pi # pigs # pizza # plasmate # play # pods # polytheism # portland # prison industrial complex
Louie Louie, oh baby, we gotta go!, parafrazirao je on prekinuvši hrpetinu fotona koji su s monitora bili emitirani kroz zrak do malo iza polutvrdih kontaktnih leća. Kreten mi je ištekao monitor iz struje. Smrade, a da ja to tebi napravim s ps-om taman prije checkpointa? Uglavnom, di to idemo i zašto?
Nema veze, glavno da se maknemo odavde. Ide mi na živce osjećaj... ovoga.

Morala sam se složiti, iako je očito glavni razlog njegovog iznenadnog preuzimanja inicijative bila činjenica da je upravo završio zadnji dim zadnje cigarete zadnje kutije. I moj sokić je bio pri kraju...
Vrijeme je da se krene.

- 23:28 - Speak sada or šuti forever! (Ima vas 6.) - Link na ovo

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

S. P.

  • Nema nas više.
eXTReMe Tracker

Characters

  • Copyleft 2006.-2008.
    behindthecloud.blog.hr.
    All rites reversed.