goliaths disarm their davids

petak, 07.07.2006.

uh... evo i mene opet... baš mi se i neda pisati jer ima puuuuno toga svega kaj se događalo v zadnjih skoro mesec dana i mislim da bi krepal prije nego sve napišem. ve tek tolko da se javim kaj sam još živ (bar mislim da jesam), a nekaj više bu drugiput. ve sam samo hitil jednu svoju slikicu na blog (inače baš ne volim svoje slike na bilo čijem blogu, a posebno ne na svojem, al ajd nek bu bar jedna kaj bute znali s kim imate posla opće), i jedan mali link tam de vam piše kaj obavezno kliknete. a morete kliknuti i tu kaj vidite.
uglavnom, na maturalcu je bilo zakon nad zakonima... neje se ništ spalo, ja sam ukupno v tih tjedan dana spal oko 6h, pilo se, jelo, slavilo rođendana, lomilo lustere, vozilo s užasom od lifta, ljubilo, grlilo, mazalo uspavane duše s pjenom za brijanje i raznim gelovima i depiliralo usput i maltretiralo na sve moguće načine, al se i puno hodalo, vozilo... i tak. bum hitil par slikica gore uskoro pa bute i sami vidli. vi koji neste prisustvovali tim veličanstvenim događajima. je.
tolko od mene za sad, bum se javil za par dana s malo podrobnijim izvještajima o svemu, a do onda se morete zabavljati s ovim.
ajd, čitamo se...
;)
- 21:43 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>