Aplikacija viber za tablet - Susretit će se u sredini

petak , 28.12.2018.

OTKRIVAMO: Kako instalirati Viber i WhatsApp uprkos zabrani!










Click here: Aplikacija viber za tablet






Ako koristite Ubuntu, Debian ili neku drugu Linux distribuciju, instalaciju Vibera za vaš sistem možete pronaći na ovom linku:. EDIT: Dopuna teksta sa razgovorom sa Tvitera. Deaktiviram ga sa tog drugog telefona ponovo instaliram na svoj i opet isto invalid number.



aplikacija viber za tablet

No need for a username or login information, simply activate by entering your phone number. Dalje je sve identično kao i kod običnih poziva ili SMS-ova. Kako podesiti Viber na telefonu?



aplikacija viber za tablet

Mob&IT - No need for a username or login information, simply activate by entering your phone number.



aplikacija viber za tablet

Napomena: Kako biste mogli koristiti Viber na računalu, prvo ga morate imati instaliranog na vašem mobilnom uređaju. Kako instalirati Viber na mobilni uređaj pogledajte u. Spremite program na vaše računalo. Pričekajte dok Viber završi instalaciju. Pojavit će se prozor na kojem je potrebno potvrditi da imate instaliran Viber na vašem mobilnom uređaju. Nakon toga u polje upišite broj vašeg mobilnog telefona na kojem imate instaliran Viber i zatim klik na Continue. Na vaš mobilni telefon će stići poruka od Vibera sa četveroznamenkastim kodom za aktivaciju izgleda otprilike ovako. Upišite vaš kod u polje i zatim klik na Enter Viber. Nakon toga aplikacija je spremna za upotrebu. Kliknite na neki od vaših kontakata kako biste započeli komunikaciju. Poštovani, molim Vas za pomoć. Prije par mjeseci sam aktivirala viber na tabletu, koji je nažalost pao i razbio se. Sada želim ponovo na novom tabletu viber, ali ne uspijevam. Broj koji sam ostavila koristim u običnom mobitelu, tada su me iz vibera autoimatski nazvali i rekli kod, sada mi ne nudi tu mogućnost. Ne znam na koji način sad mogu aktivirati viber. Lijepo Vas molim za pomoć.



How to install Viber app for Windows 8.1 or 8
Google Currents Još jedna aplikacija iz Google koja omogućava čitanje vijesti na pregledan i jednostavan način. Express yourself with cool stickers and emoji icons, share photos, and send your favorite videos. Imam problema sa aktivacijom Viber-a. Zanimaju vas Klix, Avaz, Oslobođenje, ili Aldiko, Pocket i Pulse? Krajem februara, Miloš Damnjanović je postavio pitanje na Srbodroid Google Plus community-u u vezi ovog problema, gde je pitao ljude da li se sa različitih operatera vide ili ne vide aplikacije. Još nije poznato šta je uzrok problema, ali se pretpostavljalo da bi trebalo da počnu da se naplaćuju.

[Svastara oglasi posao|Which match stranica za upoznavanje|Što je sex]






Oznake: kako, instalirati, Viber, naš, laptopu, čili, tabletu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.