Crna gora ljetovanje forum - Susret s djevojkom

subota , 19.01.2019.

Crna Gora, Letovanje 2018










Click here: Crna gora ljetovanje forum






Na jugu je jadransko-mediteranska klima, u ravničarskom delu i Skadarskom basenu izmenjena mediteranska, u kotlinama i dolinama umereno-kontinentalna, a u dinarskom predelu oštra planinska klima. Simbol oznake zavisi od lokalnih propisa. U izuzetno mirnom ambijentu, prepunom zelenila i stoljetnih maslina, skrajnuta od glavnih gradskih saobraćajnica, predstavlja pravo mjesto za ugodan i prijatan boravak. Imas mnogo mogucnosti kada su izleti u pitanju, nije mnogo skupo!



crna gora ljetovanje forum

Nase ljubazno osoblje, bice Vam na usluzi svakoga dana. Za goste hotela obezbeđen je turistički bus kabriolet koji na svakih 15 min.



crna gora ljetovanje forum

Forum Klix.ba - Cena karte u jednom pravcu 25 eura; boravišnu taksu i osiguranje plaća se na licu mesta - odrasli 1.



crna gora ljetovanje forum

Naziv smještaja — Vila Nena Sutomore Studio Apartmani Novoizgradjena Vila sa 4 prostrana Studija za 3 do 6 osoba + pomoćna soba sa kupatilom. Nalazi se u mirnom dijelu Sutomora idealnom za kvalitetan odmor. Mir, tišina i božanstven pogled na Sutomorski zaliv naše su najveće prednosti. Svaki studio posjeduje kupatilo, mini kuhinju sa frižiderom i kompletnim priborom, televizor sa satelitskim kanalima, neograničen wirelles internet, klimu, terasu, sigurno parking mjesto u dvorištu ili garaži. U dvorištu možete koristiti: ljuljašku za djecu, pletenu ljuljašku, sto za stoni tenis, ljetnju kuhinju, zajednicku terasu sa rostiljem, uživati u zelenilu, itd. Kvalitetan i nov namjestaj sa pratecom opremom. Osim navedenog smještaja, svaki naš gost može koristiti ogroman plac 4000m2 na kojemu se nalazi kamena kuća stara preko 400. Takođe u blizini smještaja postoje stare Hiking staze za pješačenje. Auto preporučeno, životinje dozvoljene, krevet za bebe se ne naplaćuje, djeca do 10. Newly built Villa with 4 spacious Studio Apartments from 3 to up to 6 persons + one extra room. Located in a peacefull area of Sutomore - Montenegro, it is ideal for an unforgettable vacation. Peace, tranquility and a magnificent view of the bay Sutomore are our biggest advantages. Each studio has its own bathroom, kitchenette with refrigerator and complete accessories, cable TV, unlimited wireless Internet, air conditioning, terrace, secure parking space in the yard or garage. In the courtyard you can use: swing for children, knitted swing, table tennis table, summer kitchen, a common terrace withbarbecue, enjoy the greenery, and so on. New furniture with accessories. The facility has everything needed for a great holiday. In addition to the above accommodations, each guest can use a huge plot of land 4000m2 in which there is a stone house which is more than 400. Also nearby are the old hiking trails built by the Turks. Car recommended, home pets allowed, Baby cot is free of charge, children to up to 10. Interesuje me sta je potrebno za Crnu Goru od dokumenata za letovanje ove godine. Putujem kolima svojim iz Srbije sa porodicom cetvoroclanom,2 dece od 8 i 2 god. Putujem u Becice u istoimeni hotel pa bih jos i pitao ako je neko vec bio tamo neki utisak o njemu i da li sam pogresio? Becici su super za klince, jer je peskovita plaza.... Pre 7-8 godina na bečićkoj plaži, u špicu, krcato da naočare nemaš gde spustiti, odjednom se začuje vika, nastade gungula i metež. Pogledam, svi panično skupljaju svoje stvari i beže. Po inerciji, i mi zgrabimo torbe i peškire, kad ono... Sutradan prolazim i gledam, neki drugi ljudi leže na toj plaži. Nadam se da su popravili kanalizaciju... Ima prelepih mesta u CG ali Sutomore vasar ,zuta voda i dalje znas.



Crna Gora Becici Plaze - Crna Gora Montenegro Promo HD
Svoje letovanje upotpunite ručkom u Kotoru. Tokom spremanja riba se premazuje aromatičnim začinima, najčešće ruzmarinom, i služi se uz preliv od belog luka, peršuna i maslinovog ulja, uz povrće i salatu. Od sredine leta, u jelovniku se nalaze riba-putnica, od malih gofića-porcijaša, do cipola, palamida, lica, gofova i lampuga, dok se krajem leta love velika jata širuna i srdela. Vrlo su rigorozni i nema pogodbi. Sve u svemu I LOVE MONTENEGRO! Putujem u Becice u istoimeni hotel pa bih jos i pitao ako je neko vec bio tamo neki utisak o njemu i da li sam pogresio? Za svaki hotel postoji više organizatora putovanja. U hotelu Delfin uvjek imaju neke zabave za djecu na platou ispred. Sto se tice vode, nestaje nekada, ali sve je to kratkotrajno i to ti nece predstavljati nikakav problem! Privlačno je za turiste zbog razvijene infrastrukture i čarobne plaže koja je dovoljno široka i prekrivena sasvim sitnim šljunkom. Crna Gora: -Budva -Ulcinj -Bar -Sutomore itd.. Ista situacija je i kad se prođe Podgorica pa dalje kroz tunel Sozine — bilo da planirate na jug prema Adi Bojani ili prema severu tj Budvi situacija je ista — gužve na putu nema, besnih vozača nema, nervoze nema.

[Sex cam hrvatska|Kurve se jebu|Erotske price ljetovanje]






Oznake: apartmani, i, hoteli, u, Crnoj, Gori

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.