Image Hosted by ImageShack.us

B.B.B. Nedelisce

13.09.2006., srijeda

Dinamo izazvao euforiju u Dubravi

Dimne bombe, baklje, transparenti, pjesma i odlično raspoloženje gotovo tisuću navijača iz Dubrave dočekalo je u utorak poslijepodne igrače i stručni stožer Dinama, koji su na njihov poziv posjetili veliki grafit posvećen poginulim navijačima u Domovinskom ratu. Fotografiranje sa svojim idolima te njihovi autogrami bili su velikom dijelu navijača glavna želja, koju su igrači strpljivo ispunjavali da bi se potom svi odreda sprejevima potpisali i na grafit. - Ovoga zaista nigdje nema. Odlična je atmosfera, navijači su super, a pjesme također. One su, kao što sam jednom i rekao, hard rock glazba, što se meni osobno sviđa - ispričao je Nowotny.

Nowotnyju je ovo druženje s navijačima bilo prvo takve vrste, no i sam se nada kako će ih biti i u drugim kvartovima.

Atmosferom i postignutom veselicom zadovoljni su bili i vodeći navijači iz Dubrave koji su to sve pripremili. Kako kažu, cijelu noć nisu spavali kako se niti jedan automobil ne bi parkirao na parkiralište pokraj grafita, ali i kako bi napravili još jedno iznenađenje za sve - novi grb Dinama.

- Noćas smo napravili četiri puta četiri metra veliki grafit Dinamova grba. Super je sve prošlo, jedino nam je žao što su igrači otišli tako rano, s obzirom da je radni dan i da je većina ljudi bila na poslu. No, ipak, nadamo se de će nagodinu biti bolje - ispričao je Toni. Prisutne su zabavljali Davorin Bogović i Stoka. Image Hosted by ImageShack.us
- 14:36 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2006  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

LiNkOvI oStaLiH B.B.B....

sVe VeZaNo Uz DiNaMo...

Lica poznatih faca...