Milionerka iz Saudijske Arabije traži muškarca koji će je oženiti, ali ne zbog novca - Datiranje za seks

subota , 29.12.2018.

Komentarima o pobjedi Hrvatske Sergej Trifunović društvene mreže










Click here: Milionerka iz Saudijske Arabije traži muškarca koji će je oženiti, ali ne zbog novca






Kako je osiromašila i izgubila toliki novac? Jedan od uslova za potencijalnog mladoženju jeste da ne sme da je oženi zbog novca. I to sa kupovinom i izdavanjem stanova je glupost.



Milionerka iz Saudijske Arabije traži muškarca koji će je oženiti, ali ne zbog novca

Kad je osvojila novac imala je troje dece - svako sa različitim muškarcem. Kao da nema lepsih mesta na planeti. U inostranstvu, kamate na orocenu stednju su mizerne.



Milionerka iz Saudijske Arabije traži muškarca koji će je oženiti, ali ne zbog novca

Komentarima o pobjedi Hrvatske Sergej Trifunović društvene mreže - Kao da nema lepsih mesta na planeti.



Milionerka iz Saudijske Arabije traži muškarca koji će je oženiti, ali ne zbog novca

Novac je trošila na luksuznu kuću, automobile, zabave, dizajnersku odeću i zajmove, a danas je opet na početku. Kako je osiromašila i izgubila toliki novac? Onda sam shvatila da se iznos smanjio na svega 750. Kad je osvojila novac imala je troje dece - svako sa različitim muškarcem. Posle dobitka na lutriji upoznala je budućeg supruga koji je sa sobom doveo takođe troje dece. Danas brinu za još troje svoje dece, ali siromaštvo ih ne brine toliko. Kao da nema lepsih mesta na planeti. I to sa kupovinom i izdavanjem stanova je glupost. Ocas posla se situacija okrene i stan ne mozete da izdate nikome a troskove za njega morate da placate. Takodje, stednja u bankama isto nije najsrecnije resenje. U inostranstvu, kamate na orocenu stednju su mizerne. Nize su od inflacije evra i dolara na godisnjem nivou. Mislim da je prava stvar za one koji dobiju pare na lutriji da urade disperziju rizika. Kupe jedan veci stan u gradskoj sredini i to neki grad koji nema sanse da ekonomski pukne kao sto su to London ili Pariz. Deo ulozi u otvaranje nekog malog biznisa, nesto u par zlatnih poluga, umetnicke slike sto da ne i deo naravno u svoje obrazovanje. Manji deo treba poloziti na stednju ali ne u istoj valuti vec raspodeliti na dolare, svajcarce, evre, norveske krune, rublje i juane. Tako rasporedjen kapital nema sanse da propadne jer je nemoguce da puknete na svim ovim investicijama.



The Weight of Chains 2
Kad je osvojila novac imala je troje dece — svako sa različitim muškarcem. Razvedena milionerka iz Saudijske Arabije koja se predstavlja kao Fatoun 55 i ima dvoje dece, preko oglasa traži novog muža. Jedan od uslova za potencijalnog mladoženju jeste da ne sme da je oženi zbog novca. Novac je trošila na luksuznu kuću, automobile, zabave, dizajnersku odeću i zajmove, a danas je opet na početku. Tako rasporedjen kapital nema sanse da propadne jer je nemoguce da puknete na svim ovim investicijama. Kupe jedan veci stan u gradskoj sredini i to neki grad koji nema sanse da ekonomski pukne kao sto su to London ili Pariz. Onda sam shvatila da se iznos smanjio na svega 750. Njen novi muž mora da bude obrazovan, mlađi od nje i pametan.

[KAKO SPASITI VEZU ILI BRAK. NAJVEĆE POGREŠKE KOJE UNIŠTAVAJU LJUBAV.|Bosna|Oglasnici u hrvatskoj]






Oznake: Milionerka, iz, Saudijske, Arabije, traži, muškarca, koji, e, je, oženiti, ali, ne, Zbog, novca

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.