Vesna rivas parovi fejsbuk - Susretit će se u sredini

utorak , 25.12.2018.

Vesna Rivas napustila VILU, a onda na Fejsbuku oplela po PRODUKCIJI I NIJE ŠTEDELA REČI!










Click here: Vesna rivas parovi fejsbuk






Prema tome, dragi moji, strpite se, rijaliti se tek sprema. Ona nije imala zvanično izbacivanje, urađen profil i priliku da se pozdravi sa ostalim ukućanima. Moram da mirujem i da ćutim i zato sam kod kuće. Znajući da je zagarantovan šou, a samim tim i gledanost kad je ona u pitanju, čelnici Hepija na sve načine pokušavaju da je namole da od septembra bude u vili.



vesna rivas parovi fejsbuk

Na svom Fejsbuk profilu oglasila se Vesna Rivas, stalna učesnica Parova i jedno od zaštitnih lica ove emisije. U petak mi u TV, Era i ja i baš kod direktorke, kad zvoni Eri Viber i opet Miljana. Kasnije u restoranu Era, ja i moja prijateljica Branka, opet zove Miljana i traži Eri pare... Prema tome, dragi moji, strpite se, rijaliti se tek sprema.



vesna rivas parovi fejsbuk

Vesna Rivas napustila VILU, a onda na Fejsbuku oplela po PRODUKCIJI I NIJE ŠTEDELA REČI! - Jer, hrana ne može da se skladišti pored cipela i veša koji su učesnici odložili za pranje. Vesna je na svoj Fejsbuk profil okačila par fotografija iz mladosti na kojima izgleda poput djevojčurka i neki bi rekli gotovo neprepoznatljivo.



vesna rivas parovi fejsbuk

Time je, kako članovi ugovora nalažu, ostala bez do tada zarađenog honorara, a uprkos tome, što je danima pozivala članove produkcije da se vrati, čelnici kuće na to nisu pristali. Većina gledalaca je podržala ovu odluku produkcije, jer je Vesna Rivas stvarno preterala i sve rijaliti sukobe pripisivala kući, u koju se treću godinu zaredom vraća. Podsećamo, Vesna Rivas je često u programu govorila loše o voditeljkama rijalitija, odbijala da jede hranu sa drugim učesnicima, te je zahtevala da se njoj posebno dostavlja sir, surutka, ajvar, čvarci, itd. Produkcija joj je, kao i ostalim takmičarima, izlazila u susret, dok Vesna nije počela da poručuje gomile hrane i ostavlja ih u koferu sa garderobom, gde je i jela. Tada je produkcija rekla — dosta! Jer, hrana ne može da se skladišti pored cipela i veša koji su učesnici odložili za pranje. Vesna Rivas je, zatim, odlučila da napusti rijaliti, a produkcija je donela odluku da joj se oduzme sav honorar. Za sada nije potvrđeno da li će je produkcija tužiti zbog svega što je radila u rijalitiju i štetila programu. Kako si napustila rijaliti Vesna Rivas? Da li je moguće da si mislila da za tebe Ugovor NE važi? Ugovor si kršila mnogo puta, ponašala si se kako je tebi odgovaralo. Hoćeš da jedeš, nećeš da jedeš, izjavljivala si da imaš rak. Sve devojke u vili za tebe su bile ku. Svi smo svedoci bolesti Aleksandra Požgaja, kome je ta televizija sve učinila, sve platila, a gle čuda tebi nisu hteli.. Za svaku izgovorenu reč bilo kome od učesnika pretila si advokatima, e pa Vesna, pošto imaš tako dobar advokatski tim, tebi Strazbur ne treba. Uverila si se da rijaliti bez tebe može, čak je i dobro što si izašla jer zbog tebe smo menjali kanal. Ženo, za 3 godine, dosadila si i Bogu i narodu.



VESNA RIVAS ZABRANJENA NA HAPPY TV
Vesna je izjavila sledeće: — Saopštenje za javnost: Danas sam imala sastanak na TV Happy u sa predstavnicima Produkcije, i zaključen je sa njihovom odlukom — Zato što sam samoinicijativno napustila rijaliti, Kamp, oduzima mi se kompletan honorar ostvaren za 8 meseci mog rada i boravka u rijalitiju. Njih ne bih da vređam, ali oni su čovekolika bića. Podsećamo, Vesna Rivas je često u programu govorila loše o voditeljkama rijalitija, odbijala da jede hranu sa drugim učesnicima, te je zahtevala da se njoj posebno dostavlja sir, surutka, ajvar, čvarci, itd. Pevise se zaigrala pa umislila da je ona produkcija i da ona postavlja pravila. Šta reći a ne zaplakati, nakon 3 sezone, 3 godine vernosti projektu Vila Parovi...

[Kako upoznati decka sa roditeljima|Xxx picke|Sex na brzaka knjiga]






Oznake: Vesna, Rivas, napustila, VILU, a, onda, naš, Fejsbuku, oplela, po, PRODUKCIJI, i, nije, ŠTEDELA, reći

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.