HERCEG NOVI. CRNA GORA - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 17.12.2018.

Hotel PLAŽA 2*/3*, HERCEG NOVI - LETOVANJE










Click here: HERCEG NOVI. CRNA GORA






Trebalo da u bar 2-3 kafića postoji živa muzika, a u parku Boke češći koncerti. Herceg Novi %5@F53 >28, Castelnuovo di Cattaro je i na - ,. Ima izuzetan pogled na more.



HERCEG NOVI. CRNA GORA

SOPSTVENI PREVOZ Ukoliko se odlučite da do letovališta u Crnoj Gori stignete sopstvenim prevozom najbliži put Vas vodi preko Valjeva, Užica, Zlatibora i Prijepolja do graničnog prelaza Brodarevo. Grad izmedju planine Orjen i ulaza u Bokokotorski zaliv, osnovan je u 14.



HERCEG NOVI. CRNA GORA

Rivijera Nekretnine, Agencija za prodaju Nekretnina u Crnoj Gori - Herceg Novi Topla 1 jednosoban stan. Veličina standard sobe su oko 20 kvadrata, veličine kreveta: 1 ekstra veliki bračni i 1 krevet za jednu osobu.



HERCEG NOVI. CRNA GORA

Crna Gora je popularna destinacija mnogih turista. Letovališta Crne Gore zapljuskuje Jadransko more. Crna Gora je poznata po jedinstvenim plažama i malim uvalama i tirkiznoplavim morem, sa mediteranskom klimom koju odlikuju sunčani dani. Crnogorska obala ima više regija: Boka Kotorska, Budvanska rivijera, Barska rivijera i Ulcinjska rivijera. Neka od letovališta u ponudi su: Budva, Bečići, Rafailovići, Petrovac, Tivat, Risan, Prčanj, Bigovo, Baošić, Bijela, Herceg Novi, Igalo, Bar, Ulcinj, Čanj, Sutomore, Šušanj, Utjeha... Pored letovališta zanimljive turističke destinacije u Crnoj Gori su manastir Ostrog, Lovćen - nacionalni park sa mauzolejem Petra II Petrovića Njegoša, Cetinje koje je stara prestonica, Skadarsko jezero i planina Durmitor. Crna Gora je od 1991. Do letovališta Crne Gore možete stići sopstvenim prevozom, autobusom i avionom. SOPSTVENI PREVOZ Ukoliko se odlučite da do letovališta u Crnoj Gori stignete sopstvenim prevozom najbliži put Vas vodi preko Valjeva, Užica, Zlatibora i Prijepolja do graničnog prelaza Brodarevo. Granični prelaz Brodarevo- Dobrakovo radi bez prestanka 24 časa dnevno. Vozilima registrovanim na teritoriji Republike Srbije nije obavezan zeleni karton za ulazak u Crnu Goru. Nakon graničnih formalnosti put vodi preko Bijelog Polja, Mojkovca i Kolašina prema glavnom gradu Crne Gore - Podgorici i dalje prema letovalištima. Podgorica je udaljena od Novog Sada 485 km, a od Beograda 440 km. Informacije o redu vožnje i cenama autobuskih karata objavićemo naknadno. AVIO PREVOZ Do letovališta u Crnoj Gori možete stići letovima iz Beograda do aerodroma u Tivtu ili Podgorici. Let na relaciji Beograd - Podgorica traje oko 40 minuta, dok na relaciji Beograd - Tivat traje oko 45 minuta. Turistička agencija M A E S T R A L Petra Drapšina 31 21000 Novi Sad Tel: 021. Takođe, postoji mogućnost da dođe do promene programa i cene, a da administrator nije u mogućnosti da trenutno izmeni ponudu. Molimo Vas da proverite tačnost podataka kontaktirajući agenciju.



Herceg Novi - Crna Gora
Mi smo Herceg Novi posetile u vreme novogodišnjih praznika i divno se provele. Apartman nema upotrebu kuhinje. U gradu su bili organizovani koncerti. Stan se nalazi u naselju Crveni Krst, desetak minuta hoda do centra grada trga Nikola Djurkovic. Maksimalna dubina mora u zaljevu je 61 metar, a prosječna dubina je 27,8 metara. Informacije o redu vožnje i cenama autobuskih karata objavićemo naknadno. Do letovališta Crne Gore možete stići sopstvenim prevozom, autobusom i avionom. Takođe, postoji mogućnost da dođe do promene programa i cene, a da administrator nije u mogućnosti da trenutno izmeni ponudu.

[Tvoj Badoo profil je izbrisan.|Šta nikako ne smete raditi na prvom sastanku|Dame za druzenje sarajevo]






Oznake: hotel, plaža, 2*/3*, HERCEG, novi, &, letovanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.