< listopad, 2008 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

 

 

...

Mobile blog
Po uzoru na jimbloga i njegov mobil edition, otvaram i ja svoj coffee and cigars - mobile edition
Jedna slika, jedan dan, jedna misao.


Best of programa moj izbor:

BT remote control
Remote desktop control
Online serije i filmovi
Pazera Free MP4 to AVI Converter




PRODAJEM

Marama sa oslikanim skeletom lica
Prodajem nove unikatne marame sa motivom skeleta ljudskog lica. Kada se mara zaveže oko lica daje dojam kosturskog lica. Za sve one koji se žele zaštiti od prašine i ispuha a da pri tome izgledaju opako. Sa ovime će te privući pažnju. Marame su od 100% pamuka, i peru se ručno u hladnoj vodi. Za sve detalje oko slanja javite se na mail.
Cijena samo 80Kn
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Moj članak u Večernjaku
Free Image Hosting at www.ImageShack.us






LINKOVI:
Prljavi blog
Incubus
Hippie trail
The Mad Dog's Brain
NikTitanik
Vnukblog
Jimbo Jones
Ninđa
Bob-tamburaš
Strizibuba
Zvone-Vk
Kebo


Što su upisali u google i doletili ovdje...


Goolarije by vnukblog.com





Who is me?

Image Hosted by Ima</font></p>
	<p style= 


 


subota, 25.10.2008.

 

Nestašica plina


Nije da vozim, niti na plin niti ovako. Nemam auto, bic me nosi gdje trebam unutar grada. Ali ova nestašica plina je smiješna. Vozim se neki dan i vidim kolonu automobila na jednoj jedinoj crpki gdje ga još ima. Njih 50 čega u redu. I vjerojatno će potrošiti i to malo. Kaže članak http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/ da je do nestašice došlo zbog remonta rafinerije Sisak. Ma da kao da je to jedini izvor plina. Ako mene pitate nije to zbog toga nego prvo država ne želi kupiti plina, nego nas tjeraju kupovati benzin. Jer je skuplji. A pošto je cijena barela pala sad na 60$ Ina ima način kako opeljušiti ljude za skoro troduplo. Jer cijena je do nedavno bila oko 120$. Znači ovo je duplo pojeftinjene a na našim crpkama se nijedna znamenka još nije okrenula prema dolje. Ja vam kažem neće ga ni pojeftiniti. Zašto? Zato jer mogu. I držat će cijene gore dok mi opet ne krenemo pizdit a onda će je pojeftiniti recimo za kunu. Iako bi realno bilo da je sad litra oko 5kn i manje. U Americi je cijena nakon pada pala odmah preko noći po svim benzinskim crpkama, a kod nas kao da je za sve taj prokleti delay. To odugovlačenje. Zar cijena mora padati postupno iz države do države, da bi kod nas, zadnjoj rupi na sviralu, pala zadnja.
Ali ovo sa plinom je smiješno. Trebaju lijepo dokupiti još. Mislim koliko treba da se doveze part tisuća tona goriva. Ništ, par cisterni svakom gradu i da bar dvije tri crpke imaju plina. Al čemu to ako mogu od 40000 ljudi dobiti za benzin a ne za plin.



..:: komentari (1) ..::.. print ..::.. # ::..

 


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.