Sako zenski katalog - Stranica za upoznavanje

petak , 28.12.2018.

ŽENSKA KOLEKCIJA ZA PROLEĆE LETO 2018










Click here: Sako zenski katalog






Foto: Legendarni elegantni kostim koji je kreirala čuvena Gabrijel Koko Šanel 1883—1971 prkosi vremenu i trendovskim promenama. Kao i svake sezone, i ove smo stavili akcenat na kvalitet kao momenat prepoznatljivosti našeg brenda. HM dio je svoj asortimana pripremio i za romantičarke pa se tako sako u boji breskve i ružičastoj može kupiti za 199 kuna, a nositi na traperice, hlače na crtu, suknjice i haljinice kako i priliči u lijepo proljeće.



sako zenski katalog

Modna filozofija Koko Šanel zasniva se na eleganciji koja leži u jednostavnosti. Uskoro će doći vrijeme kada ćete se osloboditi zimskih jakni i vunene odjeće, a onda ćemo duboko pogledati u naše ormare i ponaći svjetliju odjeću. HM dio je svoj asortimana pripremio i za romantičarke pa se tako sako u boji breskve i ružičastoj može kupiti za 199 kuna, a nositi na traperice, hlače na crtu, suknjice i haljinice kako i priliči u lijepo proljeće.



sako zenski katalog

ŽENSKA KOLEKCIJA ZA PROLEĆE LETO 2018 - Naime, HM katalog ovog puta zaista je posvetio puno detalja dugo očekivanom proljeću i laganoj odjeći u kojoj se svatko osjeća udobno ali i lijepo.



sako zenski katalog

-  AC<:5!» - 8 C;K1=C;AO, 5420 A>E@0=OO A?>:>9AB285. - "K A>GB5HL MB> AC<0AH5AB285<, - A:070; 5::5@, - => <=5 :065BAO, GB> C B51O 5ABL :>5-GB>, GB> <=5 >G5=L. - 0? - 530= 2=570?=> =0AB>@>68;0AL. 5::5@ 4>AB0; 87 :0@<0=0 1C<06=8:.



Seranovi 107 epizoda (Faze ljubavi)
Tradicionalno je izrađen od vune i kombinovan s dugmićima u boji zlata, koji su inspirisani dugmadima s vojnih uniformi. Sada je pravo vrijeme da u svoje modne kombinacije uvrstite i neki sako. Nastao je veštim kombinovanjem elemenata muške i ženske mode. Modna filozofija Koko Šanel zasniva se na eleganciji koja leži u jednostavnosti. Naime, HM katalog ovog puta zaista je posvetio puno detalja dugo očekivanom proljeću i laganoj odjeći u kojoj se svatko osjeća udobno ali i lijepo. Sigurni smo da možete pronaći sako i u trendi bojama. Imate dosta raznih modela ženskih sako koji mogu biti savršeni za vaše modne kombinacije u proljeće. Tako su tu, osim tajica i hlače s cvjetnim uzorcima i modernih krojeva koje se mogu nositi na svu obuću — potpetice, gležnjače pa čak i sandale ili krpene tenisice.

[Plavi oglasnik istra poznanstva|Sex veb kamere|Gospođe za sex]






Oznake: ženska, kolekcija, za, proleće, leto, 2018.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.