barbara114.blog.hr

O SLAVNIMA-............

PAMELA DONIRALA 30,000$ZA BORBU PROTIV AIDS-A

Pamela Anderson boravi u Ateni, a razlog njezina posjeta je humanitarnog karaktera. Prsata ljepotica bila je glavna zvijezda konferencije koju je upriličila glasovita kozmetička kuća Mac, koja je utemeljila i svoju fondaciju za borbu protiv AIDS-a. Zagrižena glasnogovornica za prava životinja, ali i oboljelih od smrtonosne bolesti, tom prilikom donirala je trideset tisuća dolara za oboljele i posjetila na sve veću pošast teške bolesti.

TRUDNA BRITNEY POZIRALA GOLA

Britney Spears je već izgradila karijeru imitatorice kolegica (Madonnu redovito kopira u scenskim nastupima, jogi, kabali…), a ovaj put je učinila ono što su prije nje napravile Demi Moore, Cindy Crawford i Kate Moss, dakle snimila se gola u trudnoći! No da, (kao često puta u životu), nema osjećaja za mjeru, dokazala je tako što je na fotkama, snimljenim za Harpers Bazaar, pozirala i sa-devetomjesečni sinom Seanom Prestonom. Pop zvijezda je tako ponosno svijetu pokazala svoj drugi trudnički trbuh, dok je nabijale grudi prekrila rukama. Zlim jezicima koji je već tjednima napadaju da je loša majka, ta da ne skrbi dovoljno za svoje dijete, fotosessionom sa svojim sinom vjerojatno je dala novi povod-za jače brujanje
`1 RAZLOG` SEKSI LANE

Nakon što je obnovila ljubavnu romansu sa svojim dečkom Ivanom Todorićem, atraktivna pjevačica Lana Jurčević bilježi uspjeh i u poslovnoj sferi. Zapažen nastup na ovogodišnjoj Dori s pjesmom Najbolja glumica, nastavlja i na nedavno održanom Hrvatskom radijskom festivalu, gdje je u duetu s Lukom Nižetićem izvela rado slušanu skladbu Prava ljubav. Svoj uspješni glazbeni niz Lana je zaokružila objavljivanjem novog albuma, a uz dva publici već znana broja, izišlo je i još novih osam skladbi. Unatoč nazivu albuma 1 razlog, u Hit recordsu ističe kako ih ima znatno više za poslušat što je to novo Lana pripremila. Lepršav, plesni zvuk i ovaj put bit će dominantne karakteristike novih Laninih pjesama koje je, kao što je to bio slučaj i na prvom albumu, za nju radila Milana Vlaović, supruga našeg proslavljenog nogometaša Gorana. Zanimljivo je i to da se lijepa pjevačica okušala i u autorskom radu, pa je tako sama osmislila glazbu za skladbu Kao prah, te je uz Milanu koautorica pjesme Ovo nije istina. Nakon što je napravljen spot za Pravu ljubav, mlada glazbenica uskoro bi trebala odabrati još jednu pjesmu s novog materijala koja će dobiti svoje video izdanje. Spomenimo da će pjevačica i studentica novinarstva 30.lipnja održati promociju albuma koja je zakazana u zagrebačkom night klubu Roko i Akademija.

LINDSAY LOHAN: PRAVA SAM ROKERICA!

Hollywoodska super zvijezda, koja je nedavno završila snimanje svog novog filma „Peh do daske“, otkrila je kakve dečke voli, koja joj je prijateljica najbolja, tko su njezini idoli, zašto neprekidno mijenja boju kose…
Svi mediji prikazuju te kao glavnu partijanericu u Hollywoodu. Govorkalo se i da eksperimentiraš s drogama. Jesu li ti tračevi istiniti?
Kada postanete slavna osoba, svi počnu izmišljati razne gluposti o vama! Svašta sam pročitala o sebi. Uglavnom takve novinske članke čitam s prijateljima i svi umiremo od smijeha! Budući da mjesecima radim po cijele dane, izlaske mogu prekrižiti!
U posljednje vrijeme puno se govori o tvojim kilogramima. Svi tvrde da patiš od poremećaja u prehrani. Je li to istina?Ne znam što bih odgovorila. Svatko u određenom životnom trenutku nije zadovoljan sam sa sobom. Mislim da sam napokon shvatila kako je najvažnije imati dovoljno samopouzdanja i biti zadovoljan svojim izgledom kakav god on bio. Većina cura želi izgledati što seksipilnije i često u težnji za savršenom figurom pretjera. Grozno mi je što se u javnosti toliko priča o fizičkom izgledu i savršenim proporcijama! Imam mlađu sestru koja često dođe iz škole zaplakana zato što joj se rugaju zbog mog izgleda. Ponosna sam na nju jer sve to izdrži! Nadam se da će sve cure koje su nesretne zbog svog izgleda shvatiti koliko je važno jesti zdravo i redovito vježbati! Iz svakog životnog iskustva nastojim izvući nešto pozitivno!
Koje je tvoje najdraže jelo i znaš li nešto skuhati?
Nisam baš vješta kuharica, ali neki dan sam pozvala ekipu na večeru. Pekla sam pile s parmezanom, a kao prilog imali smo špinat i pire od krumpira. Najbolje bi bilo da pitate prijatelje koliko im se svidjelo! Meni su rekli da je bilo super! Nadam se da nisu lagali! Ha-ha-ha!
PRIRODAN IZGLED
Zašto ne voliš prirodnu boju svoje kose, zašto je bojiš? Bila si plava, crna, smeđa…Obožavam promjene. Osim što volim glumiti različite ljude i karaktere, volim eksperimentirati i sa svojom kosom. Samo se jednom živi, zar ne? To mogu sada dok sam još mlada, a poslije-tko zna?! Ne podnosim perike i ne pada mi na pamet nositi ih na snimanju. Mnogo mi je jednostavnije obojiti kosu. Bitno mi je da sam sa svakom ulogom u svakom filmu drugačija. Ljudi se ne mogu uživjeti ako i na platnu i u svakodnevnom životu izgledam potpuno jednako.
Imaš li neki super savjet za ljepotu, za zdravu prehranu…?
Svaki dan pijem vitamine, veoma sam aktivna, puno vježbam, ali mislim da je vrlo dobro piti dovoljno vode. Što se prehrane tiče, ne modu vam dati baš neki pametan savjet, jer ja jedem sve, od hamburgera do sušija, zdrave i manje zdrave namirnice. Zbog brojnih obveza ne stignem jesti baš redovito, ali nastojim to popraviti!
Pričalo se i da si se podvrgnula estetskim operacijama. Istina ili običan trač?
Joj da, čula sam da sam sredila usne. Ma to su obične gluposti! Nisam bila ni na kakvoj estetskoj operaciji, imam super sjajilo za usne, zahvaljujući kojem izgledaju punije-i to je sve!
Reci nešto o svojim omiljenim modnim markama! Koji stil odijevanja voliš?
Moji su omiljeni brendovi H&M, Top Shop i Chanel! Volim mix skupih i jeftinih stvari. Sinoć sam na primjer odjenula super kombinezon, koji genijalno izgleda, platila sam ga samo 20 dolara, a na njega sam stavila Chanelov remen koji stoji sto dolara! Svi su bili oduševljeni mojom super kombinacijom! Moda je moja opsesija, neprestano isprobavam nešto novo i proučavam modne priloge u časopisima!

LINDSAY LOHAN SE POTUKLA SA DJEVOJKOM SVOG "MENTORA"?

Prema navodima američkih tabloida, američka glumica Lindsay Lohan se ponovno našla u konfliktnoj situaciji, koja je ovaj put, kako navode izvori New York Posta, dobila i svoju fizičku komponentu.
Incident se dogodio u spavaćoj sobi Bretta Ratnera, poznatog filmskog režisera kojeg Lindsay Lohan voli predstavljati kao svog "mentora".
Ratner je medijima potvrdio takvu vezu, objasnivši kako će, s obzirom na svoje umjetničko iskustvo kao i dobre obiteljske veze u Hollywoodu, pokušati pomoći glumici profesionalnom planu, te je pokušati spasiti od mnogih emocionalnih i drugih iskušenja koje vrebaju mlade i neiskusne talente u okrutnom svijetu američke tvornice snova.
Međutim, kako stvari stoje, Lohan ima prilično originalno shvaćanje profesionalnosti takvog odnosa, barem ako je suditi po njenoj reakciji kada je svom "mentoru" u kuću došla nenajavljena i zatekla ga u spavaćoj sobi in flagranti delicto s rumunjskim fotomodelom Alinom Puscau.
Rumunjka je na to, kažu svjedoci, skočila iz kreveta i nastala je oštra prepirka u kojoj su dvije žene jedna drugu počele nazivati svakakvim imenima. Dernjava se nastavila kroz kuću dok se preplašeni Ratner ostao skrivati u spavaćoj sobi.
Prije nego što bijesna napustila kuću, Lindsay Lohan je, ne mogavši ne primijetiti rumunjski naglasak svoje suparnice, zaprijetila kako će je dati deportirati iz SAD.
Lohan, po svemu sudeći, nije obratila pažnju na zaručnički prsten koji je Ratner bio dao rumunjskoj manekenki prije nekoliko mjeseci, kao i na to da je ozbiljnost veze Ratnera i Puscau već zabilježena od strane američkih tabloida.Kako će cijela priča oko ovog zanimljivog trokuta završiti, nije poznato. Ali Puscau, kako navode upućeni, barem dosada nije smetao odnos između Lohan i njenog zaručnika, čak i ako je bio više nego platonske prirode.
"Ne smeta joj varanje, dokle god ima veliki dijamantni prsten", navodi izvor New York Posta.
Za cijeli incident, pak, najveću odgovornost ima sam Ratner, koji je mladoj glumici stalno slao e-mailove, SMS-ove i poruke na telefonskoj sekretarici te dao sigurnosnu šifru svoje kuće, rekavši joj da može doći kada god poželi.


SHAKIRA 15. SRPNJA U VELIKOJ GORICI

Slavna latinoamerička glazbena zvijezda Shakira dolazi u Hrvatsku! Zanosna Kolumbijka 15. srpnja održat će veliki, open-air koncert na gradskom stadionu u Velikoj Gorici, u koju stiže već 11. srpnja i to odmah nakon nastupa na zatvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva. Pjevačica impozantnog rada bokovima, prije toga će svirati u Španjolskoj, gdje 14. lipnja u Zaragozi otvara svoju turneju Oral fixation tour, zatim slijedi Portugal, nakon čega, na sreću njezinih brojnih ovdašnjih poklonika, ne zaobilazi ni Hrvatsku, u koju će doputovati prvi put. Zatim su na rasporedu svirka u Moskvi, Temišvaru i Sofiji. Njezin hrvatski koncert organiziraju Multimedia concerts u suradnji s tvrtkom ITB. Spomenimo kako je njezin novi hit Hips don`t lie prošloga tjedna postao najslušanija pop pjesma u jednom tjednu u povijesti na europskim i američkim radijskim postajama, a na novom albumu su hitovi Don`t Brother, kao i dueti sa Carlosom Santanom i Gustavom Ceratijem. Premda u Hrvatsku stiže četiri dana prije samog koncerta i to u srcu ljeta, Shakira neće posjetiti ostale dijelove Hrvatske, već će sve vrijeme provesti radno.
„Shakira će u Domu sportova imati tri probe, na kojima će uvježbavati nastup i za nadolazeće gradove gdje će svirati, i iz tog razloga dolazi ranije. Stadion u Velikoj Gorici nametnuo se kao logično rješenje, zbog isplativosti cijele manifestacije“, kazala je Sanja Ajdinovski, zadužena za odnose s javnošću u Multimediji, ističući kako na koncertu očekuje oko deset tisuća ljudi. Što se tiče koncertnih ulaznica, one će se po cijeni od 290, 360, te 450 za VIP uzvanike, naći u prodaji od ponedjeljka. Spomenimo kako je atraktivna 29-godišnja zvijezda, koja je već nekoliko godina u vezi s Antoniom De La Rueom, sinom bivšeg predsjednika Argentine, svjetsku slavu stekla nakon objave albuma Laundry Service, sa kojeg su skinuti veliki hitovi Whenever, wherever, Objection, Under need your clothes, koji su diljem svijeta prodani u milijunskim nakladama. U rodnoj Kolumbiji debitirala je je još 1996. godine, no slava je došla tek kad je propjevala na engleskom.

27.03.2008. u 22:11 | 0 Komentara | Print | # | ^

EVO ŠIFRA ZA INSTALIRANJE sims 2 igrica.........

CD keyevi za igrice:

The Sims 2: THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS ili 374U-U5GT-1RZ9-4PDG-T5QZ ili DKSS-YCA2-ZO11-SSP7-3AFH ili XUT3-6LHW-ZOR1-JH7N-VV7I ili DWJ2-Q92Z-R1R1-5F6R-077P.

The Sims 2 University: CCEE-AY3M-52EA-BD9G-572U ili R44C-HRNL-VUCT-8WAZ-U1G9 ili 6PFX-W8AH-MVNG-X90X-F4JH ili SPQQ-KC0R-NVNG-ZB8D-K4A4 ili IENW-DVBZ-YVNG-RO3O-A4ET

The Sims 2 Nightlife: NJ99-FNBL-7DEV-6A24-QDEV ili RP77-LS3G-ADEV-YUUK-GDEV ili 9KRZ-BBWX-LDEV-Q0CX-1DEV ili 5BKT-DZ5Z-TDEV-CTI3-DDEV

The Sims 2 Open for business: 1DQQ-GNME-FIGH-TING-4FUN ili SDSJ-NKFG-WPEM-N7GC-44RJ ili GKDM-FYLL-Y57Y-WBT5-2C2L

The Sims 2 Pets: AHNW-MG5V-XBOX-LRLD-RULE.

The Sims 2 Seasons: 2DKK-AQSL-7X2W-N7X2-2RLD.

The Sims 2 Fun Family stuff: F4EN-XDGJ-8HWJ-F8HV-MRLD.

The Sims 2 Glamour life stuff: IQZR-XHYL-J0B8-W0Q0-1911 ili ZKEW-B3YU-Z9A9-F8B1-1911

The Sims 2 H&M Fashion stuff: 4MGQ-3EED-4ZYU-T36J-J7HC ili 7ZDM-GJLM-7E9T-60LS-SH6X

The Sims 2 Celebration stuff: AS33-RLGD-BEJK-8BEJ-PRLD ili S2QG-BJ2C-9VJ5-49VJ-9RLD ili JMF7-MLQL-DGAU-YDGA-YRLD ili JWW6-SSJQ-5LAN-T5LA-SRLD.

The Sims 2 Life stories: 9NKT-MHAV-M6TB-WM66-ERLD.

The Sims 2 Pet stories: 5BFF-SR3K-K8CB-KK71-AVTY.

The Sims 2 Bon Voyage: IQ2A - DE9J - 9TGP - UWDJ - OHTD

The Sims 2 Teen Style stuff: JL7X-25B6-Q4SF-8Q4S-KRLD

The Sims 2 Free Time: MKYQ-9D7J-MLJ3-5HFE-1VTY

27.03.2008. u 21:50 | 1 Komentara | Print | # | ^







Image Hosted by ImageShack.us

27.03.2008. u 21:48 | 0 Komentara | Print | # | ^


Myspace Lover Letter

27.03.2008. u 21:37 | 0 Komentara | Print | # | ^

EVO NEŠTO COOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL!!!!!!!.......

27.03.2008. u 21:28 | 2 Komentara | Print | # | ^

KAKO BI OCIJENILI MOJ BLOG........


Get your own Poll!


27.03.2008. u 21:14 | 0 Komentara | Print | # | ^

pozdrav mojoj naj frendici doo!!!!!!!!!!

odite na naš blog bestfrendsss444ewer.blog.hr


cooooooolllll jjjjjjjjjeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

komajte mi!!!!!!!!!

27.03.2008. u 18:17 | 0 Komentara | Print | # | ^

EVO NEKIH LJUBAVNIH SMS-OVA..........

LJUDI ŽELE NEŠTO REĆI,ALI MISLE DA ĆE SE OPEĆI!ZATO GOVORI LIJEPE RIJEČI,JER TO JE PUT PREMA SIGURNOJ SREĆI!

MOJE OČI SVE TI KAŽU,MOJE USNE TI NE LAŽU MOJE SUZE KOJE BOLE,KAŽU TI DA JOŠ TE VOLE!

IMA 12 ANĐELA: 10 IH SANJA JEDAN SAN NA SVOJIM OBLACIMA,9 SE IGRAJU RADOSNO,A 1 ČITA OVU PORUKU!

27.03.2008. u 09:48 | 0 Komentara | Print | # | ^

TU IMATE PPPUNNNNNOOO SLIKICA.........!!!!!!!!!!!!

http://www.glitterfy.com/

26.03.2008. u 15:51 | 0 Komentara | Print | # | ^

evo mene.......

eekbbbbbbbooooooookkk!!!!!!!

SRETAN USKRS!

BILA SAM NA SKIJANJU I BILO JE SUPER!!!!!!!!finomah

DOBILA SAM SSSSVAAAAAAAAAAAŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠTTTTTTTTTTAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

A VI????????????=nonoeeksretanbeljmouthwashnaughtynut

KOMAJTE MI!!!!!!!!!!!!!

wavewavewavesretanmahnut

26.03.2008. u 15:43 | 0 Komentara | Print | # | ^

evo par igrica..........




http://www.miniclip.com/games/kindergartehttp://gamesheep.com/game/virtual-champions-league/n/en/

19.03.2008. u 20:55 | 0 Komentara | Print | # | ^

evo nešto super.....

saznajte ime svoje idealne osobe....
http://rudes.biz/Ljubav/?l=41921205955538
(ania sorry što te kopiram.)

19.03.2008. u 20:43 | 0 Komentara | Print | # | ^

EVO MALO VICEVA...........

Uhvati Mujo malog Mujicu kako puši i prigovara mu:
- Mujice sine, tek si četvrti razred osnovne škole, a već pušiš.
- Pa tata i ti si pušio u četvrtom osnovne.
- Jesam sine, ali sam imo 18 godina!

Dođe Haso kod Muje i nađe ga kako u kadi kupa malog Mujicu. Sa jednom rukom drži Mujicu za uho, a sa drugom ga pere. Haso pita Muju:
- Haso, a što maloga držiš za uho?
- 'Ajde ti stavi ruku u ovako vruću vodu.


Vraćaju se Mujo i Haso s posla. Mujo:
- Jedva čekam da dođem doma i da strgnem ženine gaćice.
- A tako si jako napaljen?
- Ma ne, stišću me.


Složio Mujo puzzle i kaže Hasi:
- Vidi Haso, za ovo mi je trebalo samo mjesec dana!
- I što sa tim?
- A na kutiji piše od 3 do 5 godina!


Sjede Mujo i Haso na klupi u parku. Pita Mujo Hasu:
- Bolan Haso, znaš li ti kako ćeš znati koje su muške, a koje ženske ribice u akvariju?
- Ne znam, kako ću?
- Uzmeš malo kruha i ubaciš u akvarij. Ako je pojela onda je žensko, a ako je pojeo onda je muško.

Što dobiješ kada križaš ježa i zmiju?
- Tri metra bodljikave žice.

- Mama, mama, da li limun ima kljun?
- Nema sine.
- A joj, znači da sam iscjedio kanarinca.

- Zašto policajci nose kacigu?
- Da im nešto ne padne na pamet.

Izgubio policajac kapu. Nađe kapu jedan dječak i pita policajca:
- Da li je ovo vaša kapa?
- Ne, ja sam svoju maloprije izgubio.
Plavuše

Plavusa i sat

Zasto plavusa nosi sat na nozi? Da bude u korak s vremenom!

Plavusa i niske cijene

Zasto plavusa lezi u prodavaonici? Trazi niske cijene!

Plavusa i sat u zraku

Zasto plavusa baca sat u zrak? Da vidi kako vrijeme leti!

Plavusa i zgada

Zasto plavusa skace sa zgrade? Isprobava nove Siluets s krilcima!

Plavusa i dno mora

Sta plavusa radi na dnu mora? Trazi Leonarda Di Capria
Plavusa i izbori

Zasto je plavusa izasla na izbore u cipelama broj 45? Jer su rekli da na izbore izademo u što vecem broju.

Plavusa i 911

Sta plavusa kaze kad vidi neku nesrecu? Brzo, nazvat cu 911, koji je ono broj!?

Plavusa i konji

Zasto plavusa puca u motor od auta kad joj auto crkne? Da se konji ne muce.

Plavusa i A4

Zasto se plavusa vuce na listu papira. Vozi A4

Plavusa i disko

Zasto plavusa nosi brijaci aparat u disco? Zato jer se tamo brije!

Plavusa i tenk

Zasto plavusa ulazi u tenk sa dvije glavice kupusa? Da nahrani gusjenice.



Dnevnik tek udate plavuse

Ponedjeljak:
Evo zavrsio se medeni mjesec i smjestili smo se u nas novi dom. Veoma je zabavno kuhati za Toma. Danas sam napravila predivan kolac po ovom receptu. "Umutite 12 jaja odvojeno." No kako nisam imala dovoljno posuda , morala sam posuditi par iz komsiluka da bi umutila sva ta jaja. Kolac je ispao super.

Utorak:
Htjeli smo vocnu salatu za veceru. U receptu je pisalom "Posluzite bez icega." To sam i uradila. Skinula sam odjecu sa sebe. Ali, Tom je doveo nekog prijatelja na veceru. Nikad nisam vidjela tako zacudjena lica kada sam posluzila salatu.

Srijeda:
Odlucila sam da dans posluzim rizu po receptu koji glasi ovako: "Potrebno je dobro pranje prije stavljnja rize u kipucu vodu." Tako ugrijala sam vodu, okupala se pa tek onda stavila rizu da se kuha. Nije mi jasno bilo zasto sve to, jer riza nije imala nista bolji ukus.

Cetvrtak:
Danas je Tom trazio salatu. Probala sam novi recept. Glasi ovako: "Isjeckajte sve sastojke i onda pospite po listovima zelene salate sat vremena prije no sto je posluzite. Morala sam otrcati skroz do maminog vrta. Posula sam salatu po listovima i cekala tu sat vremena da je pas ne pojede. Tom je navratio i pitao dali se osjecam dobro. Pitam se zasto?

Petak:
Danas sam nasla jednostavan recept za kolacice koji kaze ovako:" Sastavite sve sastojke u zdjelu i dobri izmjesajte, i to je to". Kada sam to uradila otisla sam do mamine kuce. Vjerovatno nesto nije u redu sa receptom, jer kada sam se vratila kuci smjesa u zdjeli je izgledala isto.

Subota:
Tom je danas bio u kupovini i donijeo je pile. Zamolio me je da je sredim za nedjelju. Nisam bila sigurna kako se kokosi oblace nedjeljom, ali sam nasla jednu preslatku haljinicu i male cipelice. Izgledala je preslatko, ali kada ju je Tom vidio izasao je iz kuhinje brojeci do 10?!

Nedjelja:
Danas su Tomovi roditelji dosli na veceru. Htjela sam da napravim pecenje, ali sve sto smo imali u zamrzivacu bio je hamburger. Tako sam ga stavila u rernu i podesila kontrole na pecenje. Mora da nesto nije uredu sa rernom, jer je na kraju pecenja opet ispao hamburger?!

Laku noc Dragi Dnevnice. ovo je bila jedna uzbudljiva sedmica. Jedva cekam sutrasnji dan, tako da mogu isprobati nove recepte na mom dragom Tomu.

O PLAVUSAMA

Zasto plavuse gledaju kroz prozor kad grmi?
Misle da ih neko slika.

Zasto plavusa nosi naocale na stomaku?
Zato sto joj je doktor rekao da ima slijepo crijevo!

Koliko ima viceva o plavusama ?
Nijedan, sve je istina.

Kako nasmijati plavusu u nedjelju ?
Ispričaš joj vic u petak.

Zasto se zid srusi kada se plavusa nasloni na njega ?
Pametniji popusta !

Zasto tri plavuse prave kokice ?
Jedna drzi lonac, a druge dvije drmaju stednjak.

Zasto plavusa stavlja tenisice u tortu ?
Zato jer na tenisicama pise Fila.

Zašto se vise na stadionima za vrijeme utakmica ne prave "valovi" ?
Jednom se jedna plavusa udavila.

Kada plavusama blijeste oci ?
Kada im uperis bateriju u uho !

Zasto je dobro imati plavusu za suputnika u automobilu ?
Mozes parkirati na mjesto za invalide.

Kako zabaviti plavusu satima ?
Na obje strane papira napises OKRENI ME !!!!!

Sto kaze lijeva noga desnoj kod plavuse kad se sastanu?
Nista one se nikad ne sastanu!!!



Koja je razlika izmedju plavuse i komarca?
Kada lupis komarca on prestane sisati.

Kada plavusa postaje crnka?
Kada dubi na glavi!

Znate li zasto 19 plavusa ceka u redu ispred diskoteke?
Zato sto ne pustaju ispod 18.

Zasto plavusa mlati rukama po zraku?
Pokusava da sakupi misli.

Zasto plavusa uvek izgubi mobilni telefon poslije razgovora?
Spusti slusalicu i ode!

Zasto plavusa nosi misa u crkvu?
Cula je da treba da klikne na ikonu

Koja je razlika izmedju plavuse i kornjace?
Plavusa se bolje snalazi na ledjima.

19.03.2008. u 20:10 | 0 Komentara | Print | # | ^

EVO KVIZA........


Get Your Own Quiz!, More Quizzes


19.03.2008. u 11:55 | 5 Komentara | Print | # | ^

EVO COOL SMS-OVA...........

Pogledaj u zvijezde i vidjeti ćeš svoj život,
pogledaj u srce i vidjet ćeš svoju prošlost, a
sad pgledaj u svoj mobitel i vidjet ćeš
ko misli na tebe!

2. Želite li samo časak biti sretni?
Osvetite se.
Želite li uvijek biti sretni?
Opraštajte!

3. Ako me nevoli, to je tvoje pravo,
a ako me sretneš, reci mi bar zdravo.

4. Baš me briga nek se svijet vrti,
ja ću živjeti do svoje smrti.

5. Svi mačići odavna su zaspali,
zagrljeni jedan do drugoga u košari.
Samo jedan mali, najslađi, ostao je
budan i upravo čita ovu poruku.

6. Čim je čovjek pronašao vatricu,
žena si je prisatvila kavicu!

19.03.2008. u 11:44 | 0 Komentara | Print | # | ^

book!
ja sam barbara i idem u 5.a razred.naj frencice su mi :Luce,Matea i Doo!
volim igrati igricu sims2.živim u osijeku i idem u o.š.franje krežme....
book

19.03.2008. u 11:18 | 0 Komentara | Print | # | ^

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  ožujak, 2008  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Ožujak 2008 (16)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

o svemu i svačemu!!!!!!

Linkovi



Blog.hr
Blog servis

o meni..........

IME I PREZIME:BARBARA SOVIĆ

ŠKOLA:O.Š.FRANJE KREŽME U OSIJEKU

HOBI:SVIRANJE KLAVIRA,ŠETNJE I SPAVANJE

NAJ FRENDICE:LUCE,DOO I MATEA

NAJ FRENDOVI:IVAN I ZVONE

NAJ ŽIVOTINJA:PAAASSSS

EVO JOŠ NEKIH BLOGOVA.....

:mah:sretanyesnaughtypartyhttp//nikicaslatkica.blog.hr

http//zeza.blog.hr

http://kooomaaajteeemiiiovajblogiche.blog.hr

http://dorotea89.blog.hr

http://puhukovrca.blog.hr

http://skrivenipero.blog.hr

http://kovrca.blog.hr

http://leich97.blog.hr
..........................................................................................................................................<
strong>