Barba Ive

četvrtak, 26.10.2006.

Evome po drugi put dansa(stvarno sam aktivan)

eekeekeekEvo mene opet danas ću vas izvijestiti o naovostima u svijetu......smijehsmijehsmijeh


ZAGREB - Pokušaj fizičkog obračuna sa suprugom za 47-godišnjeg invalida završio je kobno jer ga je supruga pretukla njegovom štakom, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Najnoviji slučaj obiteljskog nasilja dogodilo se u utorak poslijepodne u obiteljskoj kući u Radničkom putu na Peščenici.

Prema izvještaju policije, 47-godišnji invalid verbalno je napao tri godine mlađu suprugu, a kada je krenuo prema njoj da je udari, izgubio je ravnotežu i pao. Pri tom mu je ispala štaka kojom se služi.

Na njegovu nesreću štaku je dohvatila supruga koja ga je izudarala po glavi i tijelu, teško ga ozlijedivši. Među ostalim, slomila mu je palac.

U policiji kažu da do sada nikada nisu intervenirali kod supružnika iz Radničkog puta te da za sada nisu poznati razlozi svađe koja je prerasla u fizički obračun. Dodaju da supružnici nisu bili pod utjecajem alkohola.

Po podacima zagrebačke policije, u prvih devet mjeseci ove godine zbog nasilja u obitelji prekršajno je prijavljena 2021 osoba, što je za oko 16 posto više nego lani kada je prijavljeno 1746 osoba. Kazneno je prijavljeno 248 osoba, odnosno tri više nego lani u istom razdoblju.

Kakav ovo svijet postaje......
-----------------------------------------------------------------------



i evo zakraj jedan spotić



- 20:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #