Sexy igre - Pravi datiranje

nedjelja , 23.12.2018.

Alternative content










Click here: Sexy igre






Zatim mu naredite da vam pokida donji veš i jako uđe u vas. Dodir perja jako je senzualan i bez sumnje će pobuditi želju kod oba partnera. Dakle, povez za oči jedna je od stvari koje morate da imate pored kreveta.



sexy igre

Zadovoljavajte se ispred ogledala, a on neka bude iza. Isprobajte čari vezivanja Vezivanje ekspresno podiže nivo seksualne energije, jer uvodi u igru osećaj ranjivosti i prepuštanja.



sexy igre

Alternative content - Iznenađenje Iznenadite ga dok gleda televiziju tako što ćete se baciti na kolena i oralno ga zadovoljiti bez i jedne reči. Posebno se isplati začiniti stvari opako prljavim trikovima.



sexy igre

A onda zamislite da odete još korak dalje i učinite scene još uzbudljivijim - naravno, sve bi prštalo od strasti. Najbolje od svega je što ovi potezi ne samo što će vam uneti više dinamike u ljubavni život, već će vam zaista otkriti i novu dimenziju užitka. Čulna zadovoljstva, čak i ako se čine vrlo smela i intenzivna, gube na draži ako se prečesto ponavljaju na jedan te isti način, pa zato povremeno pomerite granicu i udahnite ljubavnim igrama novu snagu. Posebno se isplati začiniti stvari opako prljavim trikovima. Isprobajte čari vezivanja Vezivanje ekspresno podiže nivo seksualne energije, jer uvodi u igru osećaj ranjivosti i prepuštanja. Prepušteni na milost i nemilost partnerovim prohtevima, a to je uzbudljivo. Neka vam kažiprstom i srednjim prstom postavljenim u obliku slova V obuhvati klitoris i trlja ga, migoljeći prste kao makazice, a onda potpuno izludi dodajući tome pokrete jezikom levo-desno. Momci najčešće primenjuju gore-dole tehniku, ali to može biti isuviše intenzivno za tako osetljivu zonu. Daleko su ugodniji i uzbudljiviji pokreti levo-desno. Još nevaljalije: Neka vam veže ruke ešarpom i njen kraj okači o kukicu na vratima onu na koju inače možda kačite kaput ili peškir , a potom prione na oralno zadovoljavanje. To što on vlada situacijom i odlučuje hoće li vas dovesti do vrhunca izludeće vas od uzbuđenja. Potpuno mu je na volju da li će vam dopustiti da se odmah istopite u ekstazi ili ćete još malo trpeti slatko mučenje. Priuštite mu voajersko zadovoljstvo Uzbuđenje dobrim delom raspaljuju vizuelni stimulansi - posebno kod muškaraca. Mnogi muškarci žude da posmatraju kako se žena samozadovoljava. Tako saznaju šta je pali, dok se osećaju kao da rade nešto zabranjeno. Nevaljalo: Neke večeri kada očekujete svog dragog masturbirajte pre njegovog dolaska, ali ne idite do kraja. Da biste stigli do samog ruba orgazma, ali ne i dalje, zažmurite i zamislite da su na mestu vaše ruke njegove usne. Masirajući klitoris stegnite vaginalne mišiće na pet sekundi, a zatim stanite. Budite golišave i ponavljajte ovu igru sve dok on ne dođe, a tek onda idite do kraja i pustite ga da posmatra kako vas celim telom obliva orgazmičko rumenilo. A onda mu opišite kako ste se spremali za njega. Još nevaljalije: Pozovite ga da pre izlaska u grad svrati nakratko do vas, a onda ga počastite pravom poslasticom za oči, uz obećanje da će čim se vratite iz grada biti red na njega da uživa. Zavrteće mu se u glavi dok bude gledao kako se samozadovoljavate i suzdržavao se da ne izgubi kontrolu. Zadovoljavajte se ispred ogledala, a on neka bude iza. Tako će imati sjajan pogled na sve što radite, plus na vašu seksi guzu. Zabranite mu da vas prekida i recite mu da očekujete da se priča nastavi čim se vratite iz grada.



Brazilske Igre Na Vodi Oduševile Narodne Mase VIDEO
Isprobajte čari vezivanja Vezivanje ekspresno podiže nivo seksualne energije, jer uvodi u igru osećaj ranjivosti i prepuštanja. Oralne igre Bacite se na oralno zadovoljavanje, ali mu naredite da ne svrši sve dok mu vi ne dozvolite! Upravo zato treba da mu pronađete mesto u vašoj spavaćoj sobi. Probudiće vam se sva čula, pa ćete i sami poželeti da kreirate sopstvenu priču. Zatim lagano pred njim skinite tange i njima mu vežite ruke iza leđa.

[Um Tumblr só com “mugshots” de garotos gatos na prisăo!|Posao u austriji ponuda|Free live webcam chat]






Oznake: VRELE, Seksi, igrice, koje, morate, da, probate

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.